HaticeBerkayBalat3103 @Annekuzusu_0 daha gelmedi hafif bel agrım ve rahim sızlaması var onun haricinde bir şeyim yok şuan çok şükür hurma yiyip plates yapıcam birazdan bakalım ne olacak 😀bugun gün boyuda yürüdüm neredeyse ilerleme varmı bilmiyorum tabi çok hafif şuan agrılarım ☺️
Aseless HaticeBerkayBalat3103 yaa ne kadar güzel benim 16 saat sancıdan sonra 1 cm açılmam olmuştu keşke sizin gibi olabilseydi 😂
Zeynosunannesii HaticeBerkayBalat3103 merdiven çıktım bol bol sonraki haftalarda 2 cm de kaldı ama tabi her doğum farklı ilerliyo ins sizin kendi ağrılarınız gelir hayırlısıyla kurtulursunuz
Aseless HaticeBerkayBalat3103 30 saat kendi sancımı çektim açılma yavaş ilerleyince suni verdiler 3 saat suni sancı çekip doğurdum çok şükür 😃
Kubralii HaticeBerkayBalat3103 merhaba bende cuma günü gidicem o zaman 38 haftalık oluyorum ve çatı muayenesinden korkuyorum fazla acısı oluyor muu
HaticeBerkayBalat3103 @Zeynosunannesii amin inşallah rabbimin izniyle kolayca ilerler açıklıgım 🙏ben özel bişey yapmadım açıklık olsun kendi kendine olmuş bende şaşırdım zaten bakalım herşeyin hayırlısı inşallah 🙏🙏☺️
Zeynosunannesii HaticeBerkayBalat3103 yok bende başta özel bişey yapmadım zaten ilk 36da yaptı benim çatal muayensiini o zmn açıklık var bı cm demişti benimde kendiliğinden ilerledi 2 cmde kaldı ama 39a kadar
HaticeBerkayBalat3103 @Kubralii hiç korkma canım ben acının a sını bile hissetmedim açıkcası doktoruma güveniyorum ve begeniyorum biraz doktorla alakalı olan bir durum diye düşünüyorum bugun oldum ben mesela beni çatala bile çıkartmadı sedyede uzanıyordum zaten bebeğime baktı önce karnımdan ölçümlerini yaptı vs daha sonra aynı sedyede altımı aşşa indirdim 2 parmağıyla baktı ve hiçde öyle ölüyorum bitiyorum diyenler abartanlar gibi olmadı yani anlık zaten afedersin eşinle nasıl ilişki yaşıyorsan acı hissetmiyorsan buda öyle birşey hiç korkma bu çatı muayenesi ile ilgili de olumsuz yorumları kafanda tutma psikolojik olarak etkiler insanı
Kubralii HaticeBerkayBalat3103 Banada bir kere bakıldı sedyede biraz acıma oldu ama ben cok kastm kendimi geri çektiğim için sanırım o zaman açılmama yoktu 36 haftalıktm
tomrisveannesi HaticeBerkayBalat3103 yani benimde acımadı ama iki parmağıyla bakmadı baya eli içeri girdi rahim ağzına bakmak için elini baya soktu içeri. Her doktor farklı bakıyor olabilir mi acaba ya😃 yani acı hissetmedim ama iki parmakla da bakmadı yani
HaticeBerkayBalat3103 @Kubralii anladım kendini kasma kasıp geri çekersen hem sen hemde doktor zorlanır muayne etmekte kendini gevşek bırak olumsuz da düşünme inşallah gerisi gelir 🙏🙏☺️
HaticeBerkayBalat3103 @Annekuzusu_0 evet dogru diyorsunuz gelmedi daha bakalım açıklıgım 2 cm ama ilerledimi bu saate kadar bilemiyorum agrı çok hafif var belimde arada kasıgıma geliyor agrı ama çabuk geçiyor çarşamba günü çam sakura hastanesine gidicem orda dogum istiyorum Allah izin verirse bakalım doktora söylicem bu durumu oda bakarsa alttan ilerlemiş mi anlarız tabi çarşambaya kadar suyum gelmezse 😄
Elifinannesi_ tomrisveannesi Bana özelde 2 parmakla bakıyorlardı . Devlette elini hissettim resmen ama Allahtan 4 parmağını sokmuş 😬😂🤭 makata kadar bi sancı hissettim ilk defa böyle yapıldığını gördüm. Normalde hiç korkum yoktu ama bi kötü oldum 🤭
HaticeBerkayBalat3103 @tomrisveannesi bence doktordan doktora çok farkediyor tamam 2 parmakla baktı benimkine ama aşırı Bi acıma yoktu biraz ileri dogru parmağını ittirdiğini hissettim ama abartılacak kadar da değil bana göre tabi bide bence herkesin rahmi aynı olmadıgından da olabilir bu durum bana doktorum rahmin baya Bi esnek kolay dogurursun dedi mesela ☺️
HaticeBerkayBalat3103 @Ebrarliya hayır yapılmadı daha sancım çok az açıkcası bilmiyorum şuan açıklıgım ilerledimi midem de bulanmaya başladı biraz nedense sancım şiddetlensin diye bekliyorum ama fazla yok 🤷♀️
Ebrarliya HaticeBerkayBalat3103 canim 1 cmle 5 gun gecti nisan gelince hastaneye gittim 2 cm demisti sanci duzenliydi bnm 11 de suni verdiler sabah 15:15 de kucagimdaydi allah kolay dogumlar versin acele etme belki siklasmasini bekliyorlardir bi avazda kavus kuzuna canim 🥰😍
HaticeBerkayBalat3103 @Aseless 30 saat mi 😳 mecazen dediniz heralde 😀 oh rabbim sonunda yavrunuza kavuşmayı nasip etmiş ya çok şükür 🙏☺️
Aseless HaticeBerkayBalat3103 yok valla baya gerçek benim doğum sürecim baya bı zor oldu Allah herkese bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah 😃
Elifinannesi_ 4 haftadır 2 cm açıklıkla gezen ben 🥲 hemen ilerler inşallah açıklığınız. Bizde 36+5 olduk yavaş yavaş merdiven in çık , squat , hurma filan yemeye başlayacağım. ☺️