Ceren_akbay minikumutlar benimde ilk yaptığımda öyle çıkmıştı bu cok erken yaptığın için öyle çıkmış olabilir 1 2 hafta daha bekle tekrar yap bence
minikumutlar Melike7194 hadi yaaa geçmiş olsun canım üzülme rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın geçen ay yaptığımda hiç böyle bi çizgi bike yoktu tek çizgiydi sadece ama bu ay bu şekilde oldu
Melike7194 minikumutlar amin canım çok şükür şimdi 35 haftalık hamileyim oğluşumu bekliyorum ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Mom72727 minikumutlar biri geçmemişti diğeri kazadan dolayı geçtiğinde anlamıştım ikiside silikti ama 😂
Eliza22gzm minikumutlar var gibi ama herhalde çook yeni bence bi kaç gün bekleyin kanda çıksa bile ultrasonda falan çıkmaz benimde öyle olmuştu ☺️
_elif- minikumutlar valla ben dayanamazdim hemen kan verirdim🤭 bende adetten önce test yaptım silik çıkmıştı hemen kan verdim 89 mu ne çıkmıştı değerim.
_elif- minikumutlar yaaa 😔 dur üzülme belki yenidir yerleşme kanaması falan diyolar bnde olmadı ama belki öyle birseydir.
Ftynur minikumutlar canım silik bi çizgi var kesin olması için bi kaç gün daha bekle yada kan testi ver çünkü ilk kanda sonra idrarda çıkıyo