Gulcanalg Estrella kesinlikle o yüzden en yakın arkadaşımla gebelik planladık 2 gün arayla hamileyiz 😍
Srby-hmz61 0ayse0_nur Rabbim sağ sağlim sağlıklı kucagına almak nasip etsin🥰🤰🏻 Ben 25 ci haftamda hissettim oğlumu 👶🏻
0ayse0_nur Srby-hmz61 bende o zaman lari göze aldım biraz kilolu bir anne adayiyim o yüzden geç olur diye düşünüyorum 🙂
Babemom Annekuzusu_0 bende kıpır kıpır bir şeyler oluyor aşkım, çocuk diyorlar ama bilmiyorum. Onun dışında arada ani hareket yapınca sancı giriyor o da rahim genişliyor diyeymiş. Batmadan kastın sancıysa var bacım 😂🥰❤
ftmnr_drgt pusatmom35 cok tesekkur ederiz , sizlere de maşallah, en kısa zamanda gelicek bu haftalar, bizde belki yolun sonunda ya da kucağımda kızımla olacagiz🙂
pusatmom35 ftmnr_drgt inşallah zaman su misali göz açıp kapayincaya geçecektir bu gunlerimizi özleriz ❤️ Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin her birimizin🥰
ftmnr_drgt pusatmom35 Evet o zamanda fotoğraflarımıza bakarız hafta hafta cekiliyorum bends hepsi hatira🙂 oncesinde az bir göbeğim vardi şimdi hamilelik sadece göbisle gidiyor, amin inşallah hepimize🥰
Babemom Annekuzusu_0 normal olması lazım, bu kadar değişime bence az bile tepki veriyor vücutlarımız 😂