Salha4 kahvesever__ sanki 29 haftalık olursak zaman daha çabuk geçecek gibi geliyor 🙃 bir an önce kucağıma almak istiyorum bebişimi
kahvesever__ Salha4 aynı benim gibi bende öyleyim eşime diyorum hemen kucama almak istiyorum sanki zaman durdu hiç irelemiyormuş gibi diyom eşimde bana daha çok var diyor
Srby-hmz61 0ayse0_nur Rabbim sağ sağlim sağlıklı kucagına almak nasip etsin🥰🤰🏻 Ben 25 ci haftamda hissettim oğlumu 👶🏻
Iknr-mls 0ayse0_nur hissedersin canım özellikle gece yatınca ben burdayım annecim der gibi hissettiriyor kendini 🥰
Estrella Gulcanalg 😂 aynı günlerde doğuracak kişiler olduğunu hissetmek cesaret veriyor bana çok anlamsızca😂
Gulcanalg Estrella kesinlikle o yüzden en yakın arkadaşımla gebelik planladık 2 gün arayla hamileyiz 😍
hdyogz Ftynur doğrudur ilk haftalar çok oluyor bulantılar hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah 🤲🏻
Crn_cskn Eliza22gzm ya benimkinde 2-3 hafta önde dedi canım sağlıkla sıhatla alırsın inşAllah kucağına
Merve899 Annekuzusu_0 son zamanlar hiç geçmiyor sanki 🙈 geliyor gelmekte olan inşallah sağlıkla gelsin 😂❤