Ayseciik Ben 300 tl verip detauli ultrasona girdim beyefendi kollariyla suratini kapatmisti 1 kere gordum dahada goremedim
Esmademir Prensannes ben de bu konuya takıldım gittiğim doktorda 4 boyutlu var ordan da bakıyor ama 2 oldu pozisyonu 1 aydır aynı kolu ve bacaklarıyla yüzünü örtmüş ben de anlamadım valla aynı olması normal mi
Prensannes Esmademir benımde aynı canım bes kontroldur gıdıyoruz doktor bakıyor bakıyor yok dıyor sırtını dönmus gostermıyor dıyor gonderıyor
bebisimbenmmm Prensannes benim bebisim de her gittiğimde şov yapıyor teyzesi canları nasil isterse kuzuların yaa normal tabi doktorumda soyledi zaten çoğu zaman göstermiyorlar diye 😊
Suhus000 Prensannes bnmki de öyle özeldeki doktor hiç göremedi devlettekine hep dönüo gülümsüyor agızını acıo ama özeldeki doktora inat mı ne kafayı sokuyo bi yere imkanı yok göstermiyor bence doktorla alakalı 😀
YagizAsyaMom 2 muaynedir benim oğlan da bir garip netlik yok kafasını ayrı göbeğini ayrı ayaklarını ayrı foroğraflıyor doktor bi tam halde göremedim yavrumu🤦♀️