Yavasi Kızlar bende makat çatlağı var senelerdir makatta dışında 2 tane sarkiyo hatta 3 de yolda geliyo bu keende bende mevcuttu oyuzden süreyim dedim ama Intertten baktım hamilelikte kullanmayınız yaziyo korktum bende kullanan varmı birde fito krem sürdüm
hellonus Yavasi bendede hemoroıd var dr onerdı kullanıyorum canım sorun olmadı ıyıkestırıyor acısını alıyor ama yınede doktoruna danıs
Yavasi hellonus bende gördüm başkalarının kullandığını bisey olmaz dedim ama içime kurt düştü dahada sürmem bisey olmaz ama değil mi
Yavasi hellonus sizinde makatinda dışında sarkiyomu varmı varsada normal doğuma engel olurmu bir bilginiz varmı
hellonus Yavasi evet makat dışında ve baya buyudu kabızlık var malesef daha 20 haftalık dogum hakkında konusmadık daha doktorumla o zmana kadar tedavı edılır InsAllah 😢
Yavasi Fnen yanikda sıkıntı olmaz da sonuçta makata suruyosun ya ne biliyim bisey olmaz allahın izniyle inşallah
Yavasi hellonus benimde az kaldı 35 haftadayım benimki senelerdir olduğu için ameliyattan başka çare yok malesef bakalım normal doğum yapabilecekmiyim
Ssultannnnn Yavasi bende hemoroid oldu doktorum procto glyvenol ve kortos krem verdi cok faydasini gordum. Sen yinede doktoruma danis ona gore kullan