Hanife_ Sude-96 hayırlısıyla kucağınıza alın😀 valla ben uyuyamamıştım ama eşim uyumuştu😀 bide durdukça acıkır yiyemezsiniz
yyagmurrsenn Sude-96 amin inşAllah, sen de kolaylıkla doğur inşAllah… bugun açtım zaten bunu normalde giriş yapmadan bakıyordum 🙈 hadi güzel haberleri bekliyoruz.. dua edicem ❤️
Melos1 Sude-96 Canım saat geldi senin Hadi Allahın izniyle sağ sağlim girip cık inşAllah iyi olabilirsen sonrasında haber bekliyorum sizden🤲🥰
1Ezgiii Sude-96 Allah yardımcın olsun canım. Bizim seninle aynı gündü bizim bebiş bekleyemedi suyum gelince hemen aldılar ben doğurdum darısı sana 😍
A_S_K Sude-96 Yarın ne çok bebiş doğuyor. Sabah 9 gibi de benim sezaryenim var. Sağlıcakla kavuşalım inşallah 🙏🏻
rgk A_S_K Rumeysa3652 sizlerin de sağlıkla gelsin bebekler inşallah, çok güzel geçsin. doğum hikayesi bekliyoruz en süperinden ❤❤
Rumeysa3652 Sude-96 bugün benimde doğumum olucak Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım kolay doğumlar olur inşallah 🥰
dakpinar- Sude-96 kuzuummm seni bekliyoruz haberlerini çok heyecanlayız inşallah iyisindir aklım sen de 🥰❤️