dakpinar- Sude-96 Çok güzel bir doğum olsun inşallah ama önce sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşman dileğiyle 🤲🏻 Allah yardımcın olsun kuzum ❤️🌸🌸🌸
Sude-96 dakpinar- ah kuzum benim çok sağol amin inşallah çok teşekkürler darısı sana artık Allah hepimize kolay doğum nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🤍🤍
Gizem5901 Hanife_ ahh bi uyuyabilsem uyuyamıyorm hem endişeden hem 39 +0 oldm artık rahatım yok hiç bir sağa bir sola dönüyorum yatamıyorum🤯
Sude-96 Hanife_ evet uyku yok bende az önce makinamı boşalttım uyuyamıyoruz eşimde bende heyecandan ilk bebek 😂
Hanife_ Sude-96 hayırlısıyla kucağınıza alın😀 valla ben uyuyamamıştım ama eşim uyumuştu😀 bide durdukça acıkır yiyemezsiniz
Sude-96 gzmbzc sağol canım bende çok korkuyordum son gün azaldı biraz ama hala var herkes doğuruyor öyle düşün 😂
Sude-96 yyagmurrsenn görmedim kuzumm bugün geçen bende sordum seni merak ettik ☺️ Hay maşallah 🤩 tombiş kız en iyisi o zaman ikinizede kolaylık olur sezeryanla hadi hayırlısı bakalım 🙏🏻🤍🤍
yyagmurrsenn Sude-96 amin inşAllah, sen de kolaylıkla doğur inşAllah… bugun açtım zaten bunu normalde giriş yapmadan bakıyordum 🙈 hadi güzel haberleri bekliyoruz.. dua edicem ❤️
Sude-96 Gizem5901 ben akşam uyudum uyusak geri uyanacaz hemen artık yapcak birşey yok Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim kavuşalım evlatlarımıza 🙏🏻🤍
Melos1 gzmbzc Ederiz tabiki Sağlıkla kucağına al inşallah sende korkunuda bebeklerini yanağına koyucakları anı düşünerek atabilirsin🥰
ElifB08 Sude-96 amiiin canım benim hepimize teker teker dua ediyorum yükümüz kolay değil ama sonunda ki mutluluğa her türlü değer 🥰🤲🏼
Melos1 Sude-96 Canım saat geldi senin Hadi Allahın izniyle sağ sağlim girip cık inşAllah iyi olabilirsen sonrasında haber bekliyorum sizden🤲🥰
Toprak_hira59 Sude-96 Allahım sag saglim kavustursun insallah 🙏 bizde carsamba gunu oglusumla kavusuyoruz Allahin izniyle 🥰