Hilaleymen ElifAkaln bende oğlumu çocuk doktoruna götürdüm öksürük şikayetiyle randevum uz vardı. Daha sonra doktor o kadar ters davranıyor ki şu ana kadar kimse hava önermedi mi hiç aklınıza gelmedi mi flan diye. Bende tabiki önerdiler ama oğlum hava almıyor korkuyor diyince tabi korkar şımarık yetiştirirzeniz tepenize çıkar iyileşemez yarın öbür gün karısını döver sizi döver böyle şımartın tepenize çıkartın dedi. Şok oldum bahsettiği çocuk 3 yaşında daha tabiki korkucak. Resmen azar işitip çıktık odadan
ElifAkaln Aleynaa1 resmen kendime gelemedim o acildeki muayeneden sonra. Dediğin gibi adam berbat şekilde muayene ediyor travma bırakıyor insanda. Gözlerim dolu dolu çıktım o hastaneden dokunsalar ağlayacaktım. Hiç bişeyim de yok yani. Adam öncesinde karnımdan bi usg bakıyor ama öyle bastırıyor ki 10 dk falan nasıl acıttı. Sonra da elini kökledi iğrençti allahım. Doğumhanedeki doktor kadındı ama o da aşağılıyordu resmen zavallı kadını. İsmini öğrenebilsek güzel olur
ElifAkaln -hilal insan o doğumhanede hamile olduğundan utanıyor resmen, sanki kötü bişe yapmışız da çocuk doğuruyoruz, o gün orada ki kadının da ismini bilebilsek keşke
Deletedmom_7156 ElifAkaln evet orası gerçekten çok rezil bi hastane sancim var diye gittimde banada aynısı yaptılar sonra muayne olmadan çıktım hemen
ElifAkaln Seymaben bende staj yaparken Kartal Lütfi kırdar da doğumhanede kadınları bi azarlıyorlardı, öğrenci halimle doğumdan soğumuştum, ve hayatta devlette yapmam diye o gün karar almıştım. Kaç yıl geçti hala var öyle insan bile denilemeyecek varlıklar
ElifAkaln _Kalpatisi_ doğum anında hangi doktora denk gelirsiniz kim bilir, aman diyim gitmeyin oraya. Keşke imkanımız olsa da herkese söyleyebilsek kimse gitmese oraya
Aleynaa1 ElifAkaln ben normalde özel e gidiyordum zaten evim oraya yakın diye gidiyim dedim gitmez olaydım Allah’ın belası adam gece boyu uyuyamadım onun yüzünden . Gözlerimin önünden gitmiyor o hareketleri
Deletedmom_7156 ElifAkaln sancim var diye gittim nst ye filan bağlamadi direk alttan muayne edicem dedi hayir izin vermiyorum dedim bagirmaya başladı önce nts istedim yok dedi tartıştık doktorla çıktık
ElifAkaln Deletedmom_7156 keşke biz de kabul etmeseydik alttan muayeneyi. O kadar pişmanım ki hiç bişe demediğime
Aleynaa1 Bebek08 e nabızdan nerden bakılaniliyor acaba hiç kan idrar testi vermedim. Nasıl doktorun ismini öğrenebilirim
Bebek08 Aleynaa1 e nabızı yükleyin ana ekranda en son gittiniginiz doktorlar cıkıyor orda doktorun ismi var eger size bakanla aynı değilse yani şöyle oluyor uzman ismi var hep ama kendisi yok asistanlar nöbetçi siz yinede o isme şikayette bulunun not olarak o saatteki asistan yazabilirsiniz
ElifAkaln Aleynaa1 sende benim gibi olmuşsun. Akşam olunca eşime diyodum ben hiç iyi değilim psikolojim alt üst oldu. Erkek doktora ilk defa muayene oldum hem de en şiddetlisinden. Pis suratı gitmiyor benim de gözümden. Bende hep özele gidiyordum bi defa da buraya gideyim dedim gitmez olaydım.
Deletedmom_7156 ElifAkaln benim normal kontrole gittim doktor bebeğin eşi aşağıda alttan muayene skain olma demişti arkadaşlarımda ayni şeyi söyleyince kabul etmedim Sultanbeyli devlet hastanesine geldim ordan çikipta hemen ntsye bagladi sonrada muayene etti 20 dakika boyunca yani ilhan varanktan daha iyiydi şuanda bi durum olduğunda Sultanbeyli devlet hastanesine gidiyorum çünkü orası daha ilgili kendi hastanem uzak biraz
Seher_1234 Aleynaa1 Çok geçmiş olsun öncelikle doktorun adını bilmeseniz bile saatini filan yazarsanız zaten idari kısma hemen yazı yolluyor cimer hastane kimin nöbetçi olduğunu biliyor zaten isimli daha iyi olur ana bilmeseniz dahi lütfen örtbas ermeyin gerekli yerlere iletin hamilelik zaten zor biraz nazik davranmak zor olmamalı
Aleynaa1 Seher_1234 evet evet kesinlikle örtpast etmicem. Dün geceden beri uğraşıyorum zaten eşimin askeriyeden arkadaşlarının eşleri varmış orda hemşire ona sordurucaz illaki ismini öğrenicem ve kaç kişiye aynı zamanda şikayett ettiricem. Dünden beri afedersiniz popumun üzerine oturamıyorum tramva kaldı resmen uyuyamadım gece boyu pislik Allah’ın belası adam yüzünden
Aleynaa1 Bebek08 şimdi baktım dediğiniz gibi başka bir bayan doktorun ismi yazıyor ama bi tanıdık hemşire çıktı o hastaneden o sayede ismini öğrenip direk onu şikayet edicem inşallah