Nzr06 CanimBebegim02 yerleri daralabiliyor bence normal arada bi benimkide hiç vuramadığı günlerde oluyordu
CanimBebegim02 cyln_hnm evet bende de aynı dönüyor falan ama o kadar net hissedemedim aşırı sert tekmelerinide biliyorum ondan tuhaf geldi zaten
CanimBebegim02 Esras88 benim karnımda aynı küçük hatta çoğu kişi anlamıyor bile ama bebeğim hareketliydi demekki rahat sadece hafif hareketler olmaya başladı
CanimBebegim02 Rabia64 anlamadım gitti dokunduğum yere direk tekme atar normalde baya hareketli hatta bazen öyle sert dönüyorki canım acıyor o derece 2 gündür bu sakinlik beni korkuttu
CanimBebegim02 Hanife_ benimde öyle normalde ama azaldı işte hiç hissetmiyorum değil sadece normalden baya sakinleşti yoksa tabiki vuruyor dönüyor ama yavaş
Deletedmom_33 CanimBebegim02 29+5 oluyoruz 00 itibariyle benimki uzandığımı farketsin yeter kıpır kıpır. 18 den beri hep aynıyız biz kıpır kıpır. En fazla 1-2 saat hareketsiz gün içinde oda 2 kez filan uyurkende galiba kolu bacağı durmuyor 🤣🤣
CanimBebegim02 Deletedmom_33 bizimde öyle normalde uyurken uyandırdığını bilirim öyle hareketli ama beni korkutuyor sakin kalınca Allaha şükür 1 2 saattir eskisi gibi kıpır kıpır