Saadetdemirkan Musmutlu çok teşekkür ederim canım bana yakın hastane uygunda doktor normalcimi peki sence nasıl yaklaşıyor
Musmutlu Saadetdemirkan ben suan 40. haftamdayim bugun neler yapabilecegimizi konustuk sezeryani soledi ama sadece oda bi alternatif diye onceligi normal. bana ve diger hamisleredr ayni seyi soyluyormus normalden vazgecebilirsin ama sezeryandan normale gecemezsin normali deneyim diyor.
Seymamurduk SSY bende ilk oğlumu onda Doğum yaptım şuan Ankara’da yaşıyorum ama Doğuma ona gelsem mi diye düşünmüyor değilim. İlk Doğum olduğu halde dikişsiz yaptım ve onun sayesinde hiç müdahale ettirmedi basından beri ilgilendi sağolsun 🙏
SSY Seymamurduk zaten çok güveniyorum ona 🤗 güzel bir seçim yapmışım, böyle güzel yorum geldikçe mutlu oluyorum 🤗 hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah miniğinizi 🙏🏼🌸
Seymamurduk SSY sağlıkla alın kucağınıza inşallah işini gerçekten çok iyi yapıyor ve hem ilgili hem bilgili 👍
Oykuakbalikk Saadetdemirkan Bağcılar özel hospitalist Hastanrsi Sevtap Alkan tavsiye ederim. Bir görüşün isterseniz. Rabbim kolaylık versin insallaaaah