SSY Saadetdemirkan ben Sultangazi’de özel bahat hospital’de Mustafa Balık’ın hastasıyım. devlette de Eyüp devlet hastanesi Hakkı Gürkan Özalp’in hastasıyım. İki doktorumdan da çok memnunum.
Bskrt SSY evet Mustafa balık aile dostumuz ve hemşerimiz😊 2000 yılından itibaren sülaledeki bütün bebekler onda doğdu, işini çok iyi yapıyor
SSY Bskrt kesinlikle katılıyorum, bana da arkadaşım tavsiye etmişti.. 3 bebişini de Mustafa Balık takip etti 🙏🏼 Sıkıntısız dünyaya getirdi evlatlarını. Ben de memnunum 🙏🏼
Oglununannesi Saadetdemirkan medilife bağcılar yeşim işlegen doğum normal 650 sanırım zorunlu sezeryan 950 isteğe bağlı 1500 falan Muayene ücreti 55 tl
Seymamurduk SSY bende ilk oğlumu onda Doğum yaptım şuan Ankara’da yaşıyorum ama Doğuma ona gelsem mi diye düşünmüyor değilim. İlk Doğum olduğu halde dikişsiz yaptım ve onun sayesinde hiç müdahale ettirmedi basından beri ilgilendi sağolsun 🙏
Belissima Saadetdemirkan Ben Kolon Beylikdüzü Fuat beyi öneririm. Nereye yakınsın bilmiyorum ama Reyap Mesut beyde benim şuanki doktorum. Çok memnunum.
Busranurasikk Saadetdemirkan canım gebeliğimden önce başladım kendisine ve çok memnunum Gaziosmanpaşa duygu Hastanesi Saide Karaağaçlıoğlu internetten de araştırabilirsin tavsiye ederim
Kubrabenal Saadetdemirkan asla pişman olmazsın bahcelievler vital hospital dalga dalgıcoğlu. Doktor gibi degil ailenden biri gibi. Ultrason da bebeğine böbrege bakar gibi degil bebeğe bakar gibi bakar gözleri güler canım hocam. Derdi para olmayan ender kalmış doktorlardan.
Edizefeninannesi Saadetdemirkan beylikdüzü medilife ahmet bey derim ablam orda o adamda doğum yaptı ve o kadar mükemmel sorunsuz bi doğumdu sonrasında çalışanlar hemşireler o kadar ilgiliydiki istanbul avrupa yakası için o hastaneyi tek geçerim 👍👍
Deletedmom35 Saadetdemirkan yenibosna safa hastanesi doktor Uğur Doğançe Harika bir kadın hiç tereddüt etmeden tavsiye ediyorum herkes 👍🏻
Kadze Saadetdemirkan bnm bir arkdsm bayrampaşa kolan hastanesi mustafa öztürk e giditor biraz yogun bir doktormus ama skntlı bı gebelik gecirdi cok memnundu bu doktordan
Saadetdemirkan Kadze ahh ahh bende o hastanede başka bir doktora gidiyorum. Aslında evet hastane güzel ama doktor sıkıntı bence. Acaba sadece doktoru mu değiştirsem. Son günlerimde yaşadığım strese bak ya 😭
Saadetdemirkan Kadze ordan başka doktora randevu almak zor zaten diğer doktorlar çok yoğun benim gittiğim hastanenin sahiplerinden o yüzden midir bilmiyorum randevusuz bakıyor. Ve yaptığı çoğu şeyi para için yapıyor diye düşünüyorum artık