sumeyyearas Ebrudrgt sancaktepe bölge hastanesi pınar hanıma giden var mı nst ücreti ne orda . En son muayene 170 di arttı mı acaba .10 gün sonra gidicem oraya ilk defa gircem nst ye
Ebrudrgt Himm anladim kizlar sağolun. Bendende 30 aldida ondan sordum. Ben ucretli diye dusunmemistim demek ondanda ucret aliniyormuş🙄
incimercan Pakizeninmelegi önceki hafta felan muayeneye gittiyseniz ondan alınmamış olabilir. Muayeneden sonraki 10 gün ya da 2 hafta( tam süreyi bilmiyorum) ücret alınmıyor diye biliyorum
Kbr-2 Ebrudrgt evet haftaya giricem ama geçen sene 25 tl idi bu senede 30 35 dir ama hastaneden hastaneye değişiyor
Ebrudrgt incimercan evet cok fazla o canm ya. Bana doktorun sekreteri her hafta nstye girceksin alinacak ucret dedi iste 🙄 ay zatrn kaldi şurda kac hafta olsun napalim ☺
Aselllll Ben İzmir özel Çınarlı hastanesine gidiyorum kontrol ücreti 150 TL veriyorum ama nst ücretsiz ☺️
-Arya- Ebrudrgt Özel hastaneye gidiyordum 1 kere bile nst ücreti ödemedim. Muayenem 115 TL idi nst ona dahildi
incimercan -Arya- nstye ücret ödeyenler muayene ücreti ödemiyor işte. Beni her hafta çağırdı mesela, geçen hafta muayene edip nstye bağlanmıştım, haftaya giriş yapmadan gel dedi. Şuan 38+o’ım. Haftaya 2 kez çağırdı