elfmoom Polenpolen52 merhaba doktoruma sordum ve asla bio oil önermediğini, lierac ya da mustela almamı onun yanında da normal bebek yağı sürmemi önerdi🙏🏻
Mervikooo Polenpolen52 ben bayagidir kullaniyorum herahngi bi alerjisi olmadi. Catlak isi biraz sans ve genetik galiba ya eger genetikte varsa ne yaparsaniz yapin catliyo malesef. Benim yanlarda hafif oldu. Aslinda lierac da vermisti doktor fakat kullanmadim onu.
Polenpolen52 ipekveatlas meme kalca gobek dedi doktor bana , gunde bırkez dedi, gogusun heryerıne sureyım dımı
ipekveatlas Polenpolen52 ben bi kötülüğünü görmedim çok kullanan da gördüm kendim de eczacıyım şuan türkiyedeyim bi kaç aylığına ama yurtdışında yaşıyorum ve çatlak için kullanılan yağların başında geliyo bio oil ve mustela. göğüs ucuma bile sürüyorum
Sweet_mom elfmoom doktorun çok haklıymış bir gün bile ihmal etmeden kullandım sonuç harita gibi çatladım boşuna para vermişim
elfmoom Suzanne sanırım içeriğiyle alakalı, doktorum ilaçta dahil olmak üzere bu tarz konularda çok hassas. her ürünü önermiyor hususi herşeyi araştırıyor ona göre öneride bulunuyor
elfmoom Mervepera içeriğiyle alakalıdır, kullanılan ilaç ya da farklı şeylerde en ufak bir acabası olduğunda asla kullandırmıyor
ipekveatlas Polenpolen52 ben bio oil kullanıyorum kendim canım orjinal olanını almaya çalış barkodlu olsun
Polenpolen52 ipekveatlas ya yıne doktor dedıgı ıcın onu alacagım sanırım, doktorda buzamana kadar bos konusmadı cunku zaten ozele gıdıyorum, herhalde bu bunyeden bunyeye degıısıyor, eczanelerde varmı acaba dırek oyle alsam
elfmoom Polenpolen52 ben internetten dermoeczanemden aldım, orjinal barkodlu ve koruma bantlı geliyor. fikir olsun