rgk Helinkeskin masal perisi bebeğim den yaptırdım. çok çok beğendim valla, klasik bisi yaptırdım ama dolu dolu yapılmıştı onu sevdim ve hemen geldi 5 günde filan
Helinkeskin rgk aa baktım şimdi çok iyi istediğim tarzda var ve ortak arkadaşlarımda takip ediyor şaka gibi sağol canım 🙏🤗🤗
Helinkeskin Drya55 evet arkadaşımda hiç öyle birisine benzemiyor dedi ama yani mesaj atıyorum cevap vermiyorlar
Fatma011 Helinkeskin eğer el işi uğraşmayı seviyorsanız İnstagramdan bir sürü malzeme sayfasına bakabilirsiniz çok kolay yapımlı malzemeler gönderiyorlar ve siz yapıp bebeğiniz için hatıra biriktiriyorsunuz 😊
Helinkeskin Fatma011 bak buda olabilir en azından kendi istediğimiz gibi yaparız ama hangi sayfadan bakıcaz güvenilir
Fundabshn Helinkeskin Ben kapı süsü yastık ve magnet yaptırdım canım Soner süs bebek sayfasından tavsiye ederim hatta resimde paylaşayım sizlerle 💐
rgk Helinkeskin rica ederim ne demek, memnun kalırsınız umarım. eşim ne gerek var diyordu, gelince dedi ki çok güzelmiş aldığımıza değdi. ki hakkaten kapıda da çok şık duruyor led i filan.