Deletedmom_7156 Helinkeskin makroma yaptırım arkadaşım yapıyor ve sadece 65 TL ye mal oldu tek malzemelerini aldım internetten bakip deneyin evde yapimida çok kolay bebek hediyeliklerini o sekilde yaptim el beceriniz varsa deneyin derim
Deletedmom_1 Helinkeskin https://resimyukle.io/r/on7AgTuhVo Ben böyle birşey düşünüyorum fikir olsun sizede 🥰
rgk Helinkeskin masal perisi bebeğim den yaptırdım. çok çok beğendim valla, klasik bisi yaptırdım ama dolu dolu yapılmıştı onu sevdim ve hemen geldi 5 günde filan
Helinkeskin Bende instagram dan bir sayfadan sipariş verdim parasınıda ödedim 13 gün oldu ne ses var seda mesajıma cevap verilmiyor dolandırıldım mı acaba cevap vermiyorlar Drya55
Drya55 Helinkeskin bende gönderdim parayı ama sıraya sokuyormus elindekini sürekli paylaşım yapıyor yaptığı işleri bana 29 30 Aralık kargoya veririm siiznkini dedi bilmem ilgiliydi yani inşallah dolandırılmamisizdir😂
Htchknn Htchknn bak Helinkeskin bak canım. Bnde hamile olduğum için bıraktım bir süre ama istediğiniz modeli yapabilirim
Helinkeskin Baktım önerilerinize ben o tarz değil de şöyle istiyorum hemen atıyorum bakın sizede öneri olsun kız bebek için
Helinkeskin Drya55 sizin konustuşunuz kisi siz mesaj atınca cevap veriyor mu benim verdiğim siparişte kadından ses soluk yok ödemeden sonra inşallah yazar ya
Drya55 Helinkeskin valla canım daha yazmadım 1 hafta oldu ben sipariş vereli sıraya sokuyorum dedi elindeki işleri sizin kargi çıkışını 29 30 Aralık gibi yaparım dedi daha erken diye yazmadım biraz zaman geçsin yazacagim
Busranze97 Ben Instagram da Mavinin tükkani diye sayfadan yaptırdım bakabilirsiniz bulut LED’li yaptirdik komple tasarım bittikten sonra sizden Ücret alıyor önden talep etmiyor ve çok da güzel geldi tavsiye ederim kargosu falan gayet iyiydi.
ArelinAnnesi01 Helinkeskin bende bundan yaptırdım çiçek sepeti nden yarın büyük ihtimal elimde olur 165 tl
Helinkeskin Drya55 anladım inşallah geri dönüş olur bende dolandırıldım galiba bakalım 13 gün oldu sonucta