Rabia4650 Burda’da puset minderi puset örtüsü oturma minderi oyun minderi sürpriz yastık(açılınca battaniye ve yastık oluyor) 2 tane sus yastık
zbydslck İnstagramda ladydesing var onunda 10lu setleri var ve çok güzel bakabilirsnz kızlar. 700de neymiş çok pahalı bence
birtospikannesi Kubrailkan bebek atölyesi offisal var instgramda.Ben yaptırdım. Babynest,puset örtüsü, battaniye, emzirme minderi ve puset minderi çift taraflı kullanım. Bi yüzü pike diger yüzü kumas. Toplam 400 Tl ödedim
birtospikannesi Kubrailkan birde babynestin bebeğin yattıgı yer sünger. Öyle elyaf falan değil. Bebek düz zeminde yatmıs olacak
Baharozdemir Yazık günah değil mi arkadslar bu paralara ya. 700 ler bin kusurler falan. Puset ortusu seti trendyolda düşüyor 170 é ladar. Reflu yatağı olmazsa olmaz bi ihtiyaç değil emin ol. Alanların çoğu kullanamadı. Vereceğin paralari minigin başka ihtiyacina harcarsin. Tabi bunlar benim fikrim.
Rukisira Sedadefne01 ben yaklaşık 1 ay önce yaptırdım bebenur babay nest die mükemmel bir işçilik var. Çok beğendim 8 li takkmı750 yaparmıştım
Kubissstt Kubrailkan yanlış anlamayın ama deymez o fiyatlara ya benm bu ikinci çocuğum hiç kullanılmıyor boşa verilmiş para gibi hissediyorum onun yerine reflü yatakları daha mantıklı