Kubrailkan Babynest set bakıyoruz güvenilir Instagram adresi var mı bir tane düşünüyorduk 770 TL dedi yani aşırı pahalı geldi bilemedik kizlar 🙊😬
Kubrailkan Sedadefne01 a yok agibaby hesabından alicaktik. Tasarımcı anneyi çok beğendim en son. Ne kadar olmuş ki🙊
Rukisira Sedadefne01 ben yaklaşık 1 ay önce yaptırdım bebenur babay nest die mükemmel bir işçilik var. Çok beğendim 8 li takkmı750 yaparmıştım
Kubrailkan Deletedmom_7156 aslında 7li set ama işte diğer sayfalarda daha uygun olunca insan o aradaki farkı vermek istemiyor yani🙊😬
Sedadefne01 Kubrailkan vala 625 mi 675 mi neydi isimde yazdırırsan +100 tl olunca 700 ü geçiyordu canım.
Sedadefne01 Kubrailkan agibaby e şimdi baktım da tasarımcı anne daha güzel sanki ya. Yada benim hayalim orası olduğu için mi bilmiyorum 😊
Deletedmom_7156 Kubrailkan baby nest değilde reflü yatağı daha iyi olur baby nest tarzinda olanida var bakin derim
Kubrailkan Sedadefne01 ya bencede 🙊 ablamın uzun süredir tanıdığı biriydi oyuzden direkt oraya baktık ama yok tanıdık filan da olsa verilmez gibi 😅😬🙊
Kubrailkan Rabia4650 7li set Puset minderi,örtüsü ,babynest,emzirme yastığı , alt açma minderi , battaniye , bide sanırım emzirme önlüğüydu 🥰
MelisYigit Kubrailkan tabiki çok ama çok pahalı benim annem yapıyor bana 🥰 hatta yaptı bile emzirme yastigindan puset örtüsüne emzirme önlüğü sürpriz yastık pike alt değiştirme örtüsü 😍