Anna-Karenina Deletedmom73711 Ya neler yasadi bilmiyoruz ama kimse kolay seyler yasamiyor ki bacim burda. Keske boyle bisey yapmasaymis. Paylastigi postu bende sabah gordum hatta sevindim. Ben hamileyim goruceksiniz sizde falan demisti millete gecenlerde. Psikolojik destek almasi lazim demek ki bu konuda. Allah yardimcisi olsun ya. Uzuldum
Deletedmom73711 Anna-Karenina Bende görünce çok sevinmiştim ya ondan bu kadar şaşırdım, keşke yapmasaydı ama olan olmuş bir kere. Allah doğru zamanda nasip etsin.🤷♀️
Deletedmom73711 Nymphadoraa Yılan hikayesi happy mom versiyon, ben dün progestan kullanmaya başladım içer içmez uyumuşum resmen her şeyi kaçırmışım.😂 Allah kimseyi şaşırtmasın ne diyeyim.🤷♀️
Anna-Karenina Deletedmom73711 bebisim progestonu fitil olarakta kullanabilirsin. Ben oyle kullaniyorum. Ozaman yan etki yapmaz. Doktoruna sor okey derse oyle kullan. Hem daha etkili vajinal kullanirsan.
Deletedmom73711 Nymphadoraa Hsg çekildim de doktorum bir süre enfeksiyon riskine karşı oral al daha sonra fitile geçeriz dedi, mecbur öyle kullanıyorum ama gerçekten ağır geldi.🥺
Nymphadoraa Deletedmom73711 anladım. Vajinal yoldan alınca daha iyi oluyor. Ama doktorunuz öyle dediyse o şekilde yapılacak tabi
Deletedmom73711 Anna-Karenina Bu ay mecbur oral kullanmam lazım bacım hsg çekildik ve tedaviye başladık enfeksiyon oluşsun istemiyoruz, inşAllah hamilelik olursa fitile geçicez.🙊❤️
Deletedmom73711 Nymphadoraa İveet bu ay oral sonra inşAllah hamile kalırsam fitil olarak devam edeceğiz.😂❤️
Anna-Karenina Deletedmom73711 insallah hemen şak diye hamile kalirsin bacimsu. Gobekleri beraber buyuturuz 😍
Anna-Karenina Deletedmom73711 yes i am hamile 😁😍 milyon tane test yaptim evde yarinda kan vericem. Tüpçük bebisim tutundu. Bakalim tek mi ikiz mi simdi onu dusunuyorum 😁😅
Deletedmom73711 Abica_Elis Ah kıyamam ya, sağlık olsun ama çok üzüp yıpratmasın kendini Allah korusun çok kötü bir şey yok bu kadar üzüldüğüne değmez. Daha da üzüldüm şimdi.🥺
SusamTanecigi @“Melos17”# p19236640eger mümkün ise bir gün arayla ilişki yumurtlama dönemini kaçır ihtimali ortadan kalkmış olur hemde sperm kalitesi düşmez doktor bu şekilde önermişti hakkınızda hayırlısı inşallah
Deletedmom73711 Abica_Elis Evet gerçekten üzücü ama kendini çok yıpratmasın, Allah korusun başka bir resim vs değildi Allah’tan. Bu tarz mecralarda sırf bu yüzden resim paylaşmıyorum, iyi niyetli kadar kötü niyetli insanda çok.🤷♀️
Mom545441 Deletedmom73711 ben belirtilerimi söyledim bende de var dedi ve pozitif olduğunu söyledi umutlanmıştım malesef
_ipekkkkk Melos17 ovulasyon testi dene canım ben öyle hamile kaldım 3.4 ay denemiştim çünkü her kadının yumurtlama günü farklı 🤷♀️🌸