Melos17 Bugün reglim bitti sizce hangi günler ilişkiye girilmeli gebelik durumunun yüksek olması için
Meleq Melos17 beklenen adet tarihinden 14 gün geriye sayın yüksek ihtimal ovulasyon tarihiniz odur..o tarihin 3-4 gün öncesi ve 3-4 gün sonrasını gün aşırı değerlendirin..gebelik ihtimalinin en yüksek olduğu tarihler bunlar diye biliyorum
_ipekkkkk Melos17 ovulasyon testi dene canım ben öyle hamile kaldım 3.4 ay denemiştim çünkü her kadının yumurtlama günü farklı 🤷♀️🌸
Deletedmom73711 Alyadua10 Bu ne demek? Etiketlediğiniz kişi hamile miyim diye sormamış. Anlamadım.🤷♀️
Mom545441 Deletedmom73711 etiketlediği kişi başkasının pozitif fotoğrafını paylaşıp başkalarına hamileyim diye nispet yapmış
Deletedmom73711 Nymphadoraa Dün mucize diye bir başlık açmıştı hamileyim diye, meğerse başka birinin testiymiş. Ben o kısmı kaçırdım tabi. O posta yorum atmıştım zaten şimdi baktım silinmiş zaten. Ne amaçla yapıldı anlamadım, onunla beraber sevindi insanlar burada…
Deletedmom73711 Alyadua10 Anaa, nasıl ya? Daha dün paylaşım yaptı mucize diye hatta bende diyorum ki testi gözlerimle gördüm bas baya hamile bu yüzden anlam veremedim yazdıklarınıza. Allah’ım ya.
Nymphadoraa Alyadua10 cidden öyle mi oldu 😐yazıyor ama nasıl atılmış. Bir de başkasının testi olduğunu nasıl anladınız ?
Deletedmom73711 Nymphadoraa Sanırım testin gerçek sahibi görmüş, çok anlamsız ama ne diyeyim belli ki psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyor. Geçen gün hassas içerikli bir post açmıştı baya endişe edip bende moral olsun diye yazmıştım dün de mucize diye paylaşım yapınca çok sevinmiştim ama doğru değilmiş.🤷♀️
Deletedmom73711 Alyadua10 Kendisi mi söyledi başkasının testiydi diye? Siz yine de öyle demeyin daha önce hassas bir başlık açmıştı bende çok üzülüp baya uzun bir destek mesajı yazmıştım hatta psikolojik olarak zor bir süreç geçiriyor olabilir. Ne diyeyim bilemedim ki ya.
Anna-Karenina Deletedmom73711 Ya neler yasadi bilmiyoruz ama kimse kolay seyler yasamiyor ki bacim burda. Keske boyle bisey yapmasaymis. Paylastigi postu bende sabah gordum hatta sevindim. Ben hamileyim goruceksiniz sizde falan demisti millete gecenlerde. Psikolojik destek almasi lazim demek ki bu konuda. Allah yardimcisi olsun ya. Uzuldum
GamzeDurmus Moderatörlerden net bir şey söylenmedi kimsenin günahını almayalım onlar bir açıklama yapmadı 🤷🏼♀️
Alyadua10 Mom545441 özelliklerde bana özelden neler yazdı ama cok şükür ortaya cıktı eminimli şuan başka hesaptan dolanıyor yine ortalarda
Deletedmom73711 Mom545441 Çok çok üzücü, onunla birlikte sevinmiştim bana bile hayal kırıklığı oldu şu an. Rabbim şaşırtmasın, hak eden herkese nasip etsin. Asla nispet yapılacak bir durum değil, çok incitici…
Nymphadoraa Deletedmom73711 karışık bir durum var anladığım kadarıyla 😐 söylenen doğruysa bir insan niye başkasının testini paylaşır onu da anlamadım
Deletedmom73711 Nymphadoraa Yılan hikayesi happy mom versiyon, ben dün progestan kullanmaya başladım içer içmez uyumuşum resmen her şeyi kaçırmışım.😂 Allah kimseyi şaşırtmasın ne diyeyim.🤷♀️
Mom545441 Deletedmom73711 ben belirtilerimi söyledim bende de var dedi ve pozitif olduğunu söyledi umutlanmıştım malesef