Senos 15+1 deyiz 54kilo ile başladım 200-300 gr verip alıyorum. Böyle gel-git içindeyim ama hala 54 kiloyum 😌😌 Mide bulantısı, kusma yaşamadım.
OzgeBdrr6 16+1 kilom çok dengesiz strese bağlı kilo verip alıyorum 44 kiloyla hamile kaldım şuan 45 kilodayım bi ara resmen 42 ye kadar düştüm 🤗🤗
Asliezgi 54 hamile kaldım şuan 58 17+6 doktorum kızdı hızlı gidiyorsun alma dedi 🙁 Yemiyorum normal yiyorum ekmek yok tatlı yok börek yok sabah akşam yürüyüş spor + bu ay pilates birde daha napıyım 😬 Niye aldım onuda anlmadım bende çok üzülüyorum kilo alıyorum diye çok takıyorum kafama 😞
masisi 15+4 deyim 900 gr almıştım cumartesi doktora gidince tartılıcam evde tartılmıyorum sürpriz olsun 😬 sürekli yiyorum inşallah cok almam zaten 63 kg hamile kaldım 🙁
Sefkat Ben baya kilo aldım ve hergün en az iki defa istifar ettiğim halde 😅 normal ekmek yemiyorum tuzu azalttım ama yine de alıyorum anlamadım bi çözümü var mı acaba ☺️
ikizlerimveannesi 16+3 olduk ikizlerimi bekliyorum 😇 65 kilo ile hamile kaldım 13 kilo verdim ilk defa bu hafta bir kilo almışım😋