Dyg34 Selam kızlar 15+6 haftalıgız çok sükür 🙏 1kilo almısım 🙄 hala iştah yok nasıl becerdiysem artık😂 sizde durumlar nasıl nasıl gidiyor
Ezgi14 Dyg34 Ben hamilelegin basinda 4 5 kilo vermistim 4 kilo almisim :) bundan sonra ayda 1 alsam ne iyi olur ama alicam baya sanirim
Linasmommy Dyg34 15+3 50 kilo ile hamile kaldım ilk ay 53 oldum ikinci ay bulantılar başladı 3 kiloyu geri verdim hamile kaldığım kilodayım yani 4 defa gittim kontrole hep 50 😂
Melike7676 Dyg34 bende 17. Haftadayim 67 ile hamile kaldim suan tam 61.8 olmuşum birkac hafta önce bulantilarim vardi ama simdi istahim yerinde normalde niye gidiyo hala anlamadim
Dyg34 ozlemkrts bulantı oldugu halde iyi almıssın ama zayıfsan normal ben 67 ile kaldım o yuzden 1 kilo bıle korkutuyor
Dyg34 EdanurBa sen hızlı almıssın canım ama yazıfsan normal karsılıyo doktorlar .. ya kızlar birde bu decavit aldırıyor bence içen vardır
Derin_34 16+3 üz. İki kilo verdim henüz daha hiç kilo almadım 😬 Mide bulantısı olunca pek iştah olmuyor
Dyg34 Derin_34 aynen bende öyle hiç beslenemedim hatta cevremde ne laflar ettiler yemiyorum diye ama işte bugun baktım1 kilo😂🙄
Twinmomtobe 15+5 ikizlerime hamileyim kilolu hamile kaldım şimdiye kadar hiç midem bulanmadı ama gebelik şekerim çıktı doktor ve diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum 10kilo verdim ☺️
Derin_34 Oyakubra telaşe gircek birşey yok kendimizi çok dinliyoruz size diyorum ama bende çok evham yapıyorum 🙈 Güzelce kucakalrımızA almak nasip olsun inş
Dyg34 Oyakubra üsütmüste olabilirsin ya havalar sıcak cam pencere acık yatıyoruz benimde öyle karnım falan agrıo birde vucut kendini 3.tremesere hazırlıyor
Benay Dyg34 17/3 deyim 700 gram almışım 😂😂 o kadar da yiyorum boğazım beş dakika durmuyor doktordaydım keşke tartılsaydım ya belki evdeki bozuktur 😂