Mrvdmrbs Bilenler banada yazsın lütfen .. Benim regl gecikeli bugün 16. Gün. Dün kan verdim beta hcg 0.100 çıktı .. Adetin 4. Gün gecikmesinde de kan vermiştim ozamanda 0.5 çıkmıştı şimdi bu yükseliş ne olabilir. Gebe olmak için o 0(sıfırın) mı yükselmesi lazım.
MerveNural Mrvdmrbs hayir gebelikle alakali bi yukselis degil o deger bazen 0 bazen 1 bazen 2 cikar degisebilir ama 5 ten yukari degilse o yukseliş veya düşüşün gebelikle ilgisi yoktur bi an once doktora gidin kist sorununuz olabilir benim oyleydi
Anneolmak38 ZeynepKeke Adetten kac gün önceydi canım bende 4 5gün varken gittim 0.100 cıktı cok üzüldüm
Mrvdmrbs MerveNural göründüm Dr a vajinadan muayane yaptı duvarda kalınlaşma var dedi onun dışında temiz dedi. Kalınkaşma adet opmadığın içinde olur gebe de olabilirsin dedi.. Bende e nabızdan gördüm sonucu merak ettim... Hala da olmadım adet.. Ara ara sancım oluyor başım dönüyor karnım ağrıyor. Hamile olduğumu da sanmıyorum esasen. Streslide değilim.. Bakalım hayırlıaı dua edin..
ponciklerin_annesi Mrvdmrbs adetime 1 hafta vardi test yaptgmda negatifti , kan testi yaptrdim 0,100 cikti adetimin olacagi gun test yaptim pozitif doktora gittim 2000 filandi degerim
Mrvdmrbs ponciklerin_annesi tekrar mı kan vereyim karnımdan bakınca görürler mi en son 30 mayısta oldum 28 haziranda olmam gerekeni olmadım.
Kubra031 ponciklerin_annesi merhaba ben ee de 0.100 çıktı aöa testte 2 çizgi cıktı adetim merhaba gecikti yükselir mi degerim
Simgesim Kızlar bişey sorucam lütfen yardım adetim 15 gün gecikti doktor ben seni gebe goruyorum dedi ultrasonla bakıp kan verdim degerim 0,100 cıktı bır hafta sonra tekrar kan ver dedi sizce gebelik olabilir mi? Lütfen cevapp yazın
Mrvdmrbs Simgesim benim de bu şekildeydi dün sonucu göstermeye gittim net bir şekilde hamile değilsin dedi. Rahimde duvar kalınlaşması var gebe de olabilirsin demişti asistanı halbuki .. Ultrasonda ne gördü sizde kese filansa tabii yükselir.
hilalsahin TunarinAnnesi Merhaba bahsettiğiniz yumurtlama dönemiyle ilgili bilgi verebilir misiniz biraz karışık olmuş anlayamadım :( şimdiden teşekkürler.
hilalsahin Beta HCG değeri daha önceki aylarda 0,100 çıkmıştı fakat adetime 10 gün var bu ay 1,20 çıktı bu şekilde olan yada bilgisi olan var mı? 1,20 pozitif değil biliyorum ama yükselir mi yada bu tarz bişey yaşayan var mı?
Beernaa35 Mrb bnde gecen ay haziran 05de adet oldum bu ayda temmuz 13nde adet olmam lazimdi ama gecikti bugunde kan testi verdim beta hcg 0.100cikti sonradan yukselirmi ?
Busraerdm Dilaraatac 6.gün bugün hala regl’im gelmedi dün ilk testi yaptım silik çizgi aynı gün için bir daha test yaptım negatif dayanamadım hastaneye gittim ultrasondan doktor baktı kalınlaşma var dedi kan testi yaptı 0.100 değer sonradan yükselir mi sizce hamile miyim doktor regl olmam için hap verdi almadım kullanmak istemedim içimde bir umut var mı dilara
Dilaraatac Busraerdm sakın alma kuzum.rahim kalınlaşması gebelik belirtisi.geç döllenme muhtemelen.biraz daha bekle
Canan_seckin Busraerdm bu şekilde olup daha sonradan gebe olduğunu öğrenen çok var. İlaç alma sakın yarın tekrar kan ver bol su iç
m1a merhaba 30.06.2019 tarihinde regl oldum. 05.07.2019 tarihi reglimin son günüydü 06.07.2019 tarihinde geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşadım. Reglim geciktiği için 05.08.2019 tarihinde kan testi yaptım sonuç 0.100 çıktı. Sonuç kesindir demi ? Adet söktürücü kullanmaya başladım . 43. Günümdeyim hala adet olmadım düzensiz biraz zaten ne yapabilirim ? Testi tekrarlamalıyım doktor kesin sonuç dedi ama sormak istedim