Semooshh Rukenmelek öyle görünüyor Düzenli artarsa sağlıklı Bi gebelik olıcaktır gözünüz aydın şimdiden 🎈🎈2gün sonra tekrarlayın kan testini.
ecemtmr Rukenmelek canım selam hayırlısı olsun cok yenı gebesın pekı 0.100 cıktıgında adete kac gun kala kan vermıstın cıkmıstı?
Rahtes ozgeege adetime 5 gün kala 0,602ydi. Sonucu begatif olarak algılayıp antibiyotik başlamıştım🤦🏻♀️ Meğersem bebiş geliuormuş..
Rukenmelek ecemtmr adettim 7 gun gecikmişti 0.100 citiginda 4 gun daha gecti dun de 12.82 falan biseydi
Skn23 ozgeege zaten hiç hamilelik olamayan insanların genel değeri bu canım 0.100 hiç gebelik çıkmamış . Ama adetinin gecikmesinden sonra yükselir mi bilmiyorum
Rabiatalan ozgeege canım benim olayım tam olarak şöyle antibiyotik kullanmam gerekiyordu doktor yumurtlama günümden 6 gün sonra beta hcg baktı 0.100 cıktı eşimi askere ugurladıgım ay yani. Bende içimde bi sıkıntı kullanmadım genede antibiyotigi. Daha sonra reglime bes gün kala 360 cıktı hcg öğrendimki hamileyim. Eşimede sürpriz yaptım askerde😉. Şuan 12 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah🙏🏻 Ama regline dört gün kala olsa cıkardı diye düşünüyorum. Birdahaki ay insallah istedigin sonucu alırsın.
ozgeege Rabiatalan teşekkür ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼☺️ Ama Ben bu postu paylaşalı çok oldu şuan 31 haftalık hamileyim ☺️
Meris07 Rabiatalan merhaba ben bugun kan testi verdim beta 0.100 cikti onceki kan testlerimde hep 0.5 yazardi 5 ay once de dusuk yaptim suan 10 gun gecikmem var sizce testi ne zaman yenileyim. Yada bi hamilelik soz konusu olabilir mi ? Bu arada sizin adiniza cok sevindim 🙏
tatlcagla28 merhabalar bende birşey danışmak istiyorum ovulasyon süresi boyunca birlikte olduk eşimle. regl me 9 gün kala beta hcg yaptım 1,20 çıktı (kasıklarımda çok batma olduğu için ). bunun yükselme ihtimali varmıdır sizce? başına gelen varmı