Oguzmine Hermoniegranger katılıyorum bende 19.hafta 6 kiloyla devam ediyorum ve öyle aşırı yemiyorum yani normal çalışıyorım da nasıl almıyorlar nu kiloları anlamıyorum
Nilist Haftaya gireceğiz 4.5 kilo aldım. İlk kızımda 15 kilo almıştım. Doğumda 10 kilosu gitmişti. Kalan 5 kiloda emzirdikçe hemen gitti. Bakalım bu sefer kaç kiloyla kaptacağız.
Hanife_ cigdemkorkmaz normal canım ben 31 im hamile olmadan önceki kilomdayım 1 buçuk almıştım onuda verdim ama ne kadar alsanda doğumdan sonra veriyorsun çok nadir veremeyen vardır o yüzden hiç takma bı arkadaşım 25 kilo.aldi doğumdan sonra bı yıl içinde eski kilosuna döndü
NslhnSnmz cigdemkorkmaz 25+3 5 kg almışım ama çevremdekilerin baskısı benim ruhumu şişiriyor o da ayrı tabi 🙈😣
Esleminannesiii cigdemkorkmaz ilk kızımda 45 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyla doğuma girdim tam 30 kilo aldım şuan kızım 3 yaşında vermiştim kiloları geri aldım 74 kiloyla şuan hamile kaldım 7 haftalık bakalım bundada bi 30 alırsak 100 ü tamamlarız herhalde 😂😂
Hafize3536 Bende 3 aylık gebeyim 2 klo aldım bile 2 haftadır tartılmadım bende cok şişkinlik var yemek yiyemiyorum şişkinlikten acaba bir önerisi olan varmı 😭😭😭
Aylin_16 Kbrakrc ben de 15 haftalığım bir kilo almışım anca çünkü hep istifra ediyordum bir haftadır biraz yemeye başladım başta 2-3 kilo vermiştim şuan almaya başladım 77 kiloyum şuan
Bsraermis8 cigdemkorkmaz ilk gebelikte 20 kilo almıştım 😏 ikincisinde 19+1 deyim 3 kilo aldım şuana kadar
cigdemkorkmaz VebnesSebili son aylarda dikkat edersen bebek annenin kilosunu çekermiş öyle demiş biri 😅
Melikeakarsu seymavardik Sen benim doktorumami gidiyorsun 😂😂😂ayni laflar oda ayni cikolota yeme sunu yeme 😏😏
seymavardik Melikeakarsu bunu bende bı düşündüm 😂 sen hangi şehirdesin kaç haftalık oldun bide kaç kilosun şuan 🤣