Fatma-nur cigdemkorkmaz kafana takma canım kilo bu ya bebisler sağlıklı olsun sonrasında verilir zaten. Ben hic takmadan 34. Haftaya geldim 15 kilo almışım 🙈 vericez insallah
ftmnr_drgt cigdemkorkmaz 60 ile hamile kaldım 5.ayda 62 oldum 6.ayda 64 oldum bula ti kusma hiç yaşamadım doktor ideal kg demisti , minik kizim 28+6 haftalık gelişimi 30 haftalık, minik kizim kg ve boy olarak önde gidiyor oda iyi beslendiği icin demisti doktor
-ir3m evlatkokusu0806 merhaba ben de yarın tam 20 haftalık olacağım ama hiç kilo almadım bebek haftasına göre normal ilerliyor dedi doktorum sizin karnınız büyüdü mü peki beni görenler hamile olduğuma inanmıyor 🤦🏽♀️
EgesMomm thesthee Nasıl başarıyorsunuz hiç mi yemiyosunuz acaba 26. Hafamda 7 kilo almışım ama karnımda hiç yok aslında😬 şimdi hemşire baktı kaç haftalıksın dedi 7 deyiz dedim . Aylık değil demi haftalıktır diyo şaşırdı baya 😂😂
anonimgelin Cmre35 az önce kustum çok bulantı sorunum olmuyor aslında ama buzdolabımdan mutfağımdan tiksiniyorum önceden nasılsam şimdi öyle yiyorum
Cmre35 anonimgelin anladım bende ilk zamanlar çok oluyodu mide bulantım canım hiç bsey istemiyordu şimdi geçti gerçi ama bakalm umarım çok kilo almam
-ir3m evlatkokusu0806 260 gramdı en son gittiğimde daha gitmedim kontrole çevredekiler de iç karnın geniştir falan diyor
Pnrkrb cigdemkorkmaz bugun tam 32.haftamız doldu. 4kilo almışım. Tabi bunda 1.5 yaşındaki oğlumun payı büyüktür diye düşünüyorum 🤭
Kbrakrc evlatkokusu0806 bilmiyorum benim için erken mi ama bende 15 haftalık hamileyim daha kilo hiç almadım 86 kilo ile hamile kaldım 86.450ydim geçen hafta 450 gram da gün için de illa olan bir şey. Son 2 3 haftadır kusma oluyor gerisinde de bulantı vs dengelemişte olabilir kilomu normal geldi sizin kilonuz bana
Aylin_16 Kbrakrc ben de 15 haftalığım bir kilo almışım anca çünkü hep istifra ediyordum bir haftadır biraz yemeye başladım başta 2-3 kilo vermiştim şuan almaya başladım 77 kiloyum şuan