Pnaar34 Minnakelifim03 5+1 de keseyi karindan bile degil vajinal ultrason ile gorebildi. 6+1 de yine vajinal olarak bebegi ve kalp atisini duyabildik. Bazi doktorlar tum ihtimalleri en basta soyluyorlar bence stres yapma ve üzülme daha erken belki gec döllenme jcini ferah tut 🌸
ogrencianne35 Minnakelifim03 acele etmeyin mümkünse kürtaj denilirse başka dr a da danışın ben 6.haftada gittim dr bana kese boş diye birşey dememişti. kese burada 10 gün sonra gel kalp atışına bakacağız inşallah canlanır ddi. sonra gebe olan bi arkadaşım foto istedi ultrason o dedi ki kese boş ben 10 gün ağladım başka bir arkadaşım da ben 6.haftada gittim kalp atışı duyuldu 2 bebeğim de de kesin bebekte birşey var ddi benim 10 gün burnumdan geldi sonra gittik minigimin kalbi gupgup atiyor doğdu kızım 😍 6 aylık şuan ❤
Zehratay Minnakelifim03 ben 6. Haftada gittiğimde sadece kese vardı bebek bile görünmüyordu 3 hafta sonra gittim hem kalp atışı hem bebeği gördük sizinde çok erken bence geç döllenme olmuş olabilir
prensannesii_ Minnakelifim03 canim benim 5 hafta 5 günlükken karnımdan kese bile gözükmedi normal yani bebeği gorememesi
SecilM Minnakelifim03 çok çok erken. Tek doktorla kalmayın mutlaka farklı doktora da gidin. 5 haftada zaten herkesin görülmüyor.
Ozge Minnakelifim03 5 hafta çok erken zaten bebek görünmez. 5.haftada çağıran doktorlar sadece keseyi görmek için çağırır. Bazılarının 5.haftada kesesi bile gözükmüyor. Ben 6.haftada gittim ilk kez bebek görünmeyecek kadar küçüktü doktor bak köşede hareketli şey senin bebeğin demese kesem boş sanacaktım o kadar küçüktü seninki de şimdi kücücüktür. Sen içini ferah tut sakın stres yapma
Yasemin_EmreCan Nermin_nur1 Şuan kese belli degil5+3 2 günde bir kan vermem normal mi doktor 3 sebep söyledi düşük boş gebelik geç döllenme bilgi verir misiniz🙏
Fnen Minnakelifim03 şu doktorları anlamıyorum zaten 5. Haftada bebek görmeyi beklemesi garip, ha bide onun üstüne sizi strese sokuyor. Ben net kalp atışını 7+4 de duymuştum ablam 9. Haftasında duymuştu kalp atışını
Nermin_nur1 Yasemin_EmreCan Evet onlarda bir ihtimal ama sen her zmaan iyiyi düşün geç döllenme olabilir kuzum . İçini ferah tut
Liyuzamom Minnakelifim03 4+6da gitmiştik sadece kese vardı bebek yoktu 6+4tğ yanlış hatırlamıyorsam bebek oluşmuştu. Bence bekle 7. Hafta içinde git
Minikmucizemm24 İçini ferah tut 7hatta 8 haftaya kadar yolu var aceleci davranma bana da aynıni dedi, halbuki demeleri lazım ki şu an erken birkaç hafta sonra gel deseler ne strese gircez ne endişe edicez ,
Serpilbb Minnakelifim03 5. Haftada brnim kese bile gözükmemişti sakın kürtaj yaptırmayın. Geç döllenmedir belki 7. Haftada bebeğim görüldü benim
Mltm07 Minnakelifim03 ah ahh ben 7+4 te gördüm ne bu acele ya şuan zaten çok erken doktor değiştirin bence bakın ben bile 7+4 te hayal meyal gördüm şu an 33 haftalığız 8 e kadar bekleyin kürtaj olmayın size beklemenin hiçbir zararı yok
gizemcelen9 Minnakelifim03 ben 5 hastalıkken gittim boştu 6. Haftada gittim gene boştu 7. Haftada gittiğimde bebiş göründü bekleyin görünür elbet Allah’ın izniyle :)