Tbrk Kizlar bu hapi kullanan var mi bi sknti yasiyor musunuz? Bn ilk baslicam. Domuz jelatini var dedikleri bu muydu?
baharclk Tbrk Kullanıyorm ne sıkıntısı olucak sıkıntı olucak bişeyi doktorlar verirmi bir dğil her doktor? Ne domuzu ya üff valla insanlar kafayı yedi.
Tbrk baharclk korkutuyolar iste. Kabizlik yapar dediler de ondan sknti yapan var oldumu dedim. Bununla beraber devit 3 te kullaniyomusun?
Busrass Tbrk hayır sadece onu kullanıyorum 29nda muayenem var eger eklerse bilmiyorum. Sabahları tok içiyorum ben
baharclk Tbrk Decavit ve gynoferon muydu yazılışını hatırlayamadm ikisini kullanıyodm bitti doktoruma gidicem haftaya. Benim hiç bi şikayetm olmadı. Ki öyle şeyler olsa vermezler. Vitamin kan demir için onlar. Kabızlığıda çekicen artk npcan canım bol sıvı tüketcen kayısı yicen. Benim kabızlık çok nadir oluyo oda beyaz leblebi hergn bir avuç yiyorm ondan kaynaklı çok sert bi leblebi bilirsiniz belki
OglusumuBeklerken Bende kullaniyorum devit-3 decavit gynoferon bide magnezyum. Hiçbirinden bi yan etki görmedim suana kadar 2. Kutuya geçtim hepsindede 😊
Annesed Bende decavit kullanıyorum ilk başladığımda vardı kabızlık sorunu ama abartılıcak gibi değil vücut alışılıyor zaten bol su içmemiz lazım hem bebek için hem vucüdu susuz bırakmamak için
gizemgnll Busrass bende hamileliğimden 3 ay önxe baslamıstım decavite, suan hala devam ediyorum yanına sadece balık hapı eklendi . doktorum mu ilgisiz acaba hiç vitamin vermedi bana ekstradan ..
Tbrk baharclk ben previt positive kullaniyordum cnm. Ozel muayaneneye gidiyorum oda hep bunu yaziyordu. Devlette karsilamiyor. Pahali biraz. Bnde en son saglik ocagindaki ebeye soyledim es deger bisey yok mu diye? Oda bunu verdi ilk kullanicam iste
BebegimiBeklerkenN Hamilelerin %90i kullanıyor kullanıyorum her gün tok karnına mide bulantısı dediler bende bir yan etki yapmadı
gizemgnll Tbrk decavit hamileler için özel yapım bi ilaçmiş zaten, içinde b vitaminleri falan var googledan bakabilirsin içeriğine. Ben memnunum 🙂
aaslii8 Tbrk 9.ayımdayım hep decavit kullandım bende öğlen tok karnına içiyorum ,biraz kabızlık sorunu yaratıyo bol su 🙏
Zeynepppp Haftada doktorum vermişti decavit i ama mide bulantıları yüzünden kullanamadım ilacı hâlâ gördükçe midem bulanıyor
Tbrk gizemgnll ekstraya gerek yoktur heralde. Bende balik hapi kullaniyorum. Demir hapi. Ekstradan saglik ocagindan devit - 3 verdi ebe
gizemgnll Tbrk ben daha gitmedim sağlık ocagına 21 ocakta tetanoza çağırdı, gitmişken alırım ama doktora sormadan kullanmam🙂 demir eksikliği bende de vardı iki sene once , kansızlıkla beraber ama kan oranım yüksek cıktı hamilelikte 🙂 şaşırdım bende