babynil @Demet06 erken ogrenmissiniz kimyasal mi degil mi die bakiolar ama 2kati artmis bence gayet iyi bende 119la ogrendm
Gizemmihra Demet06 iki kat arttığı sürece önemli değil ben 17 ile öğrendim sonucumu geç döllenme vs şeyler oluyor siz süreklı takıp edin iki kat artış var mı iki günde bir bakın
Demet06 srntrkli22 ben hamilelik düşünüyorum dediğimde doktor direkt vajinal muayene yaptı. Beklediğimden kolay geçti. Doktorum çok yardımcı oldu stres yapmadım. Hamilelik için bir sıkıntın yok küçük bit miyomun var demişti
srntrkli22 Demet06 cuma benimde ilk randevum 6.haftamı doldurup gitmiş olucam karından bakar diye umuyorum
kardelenakyoll Demet06 ben 37 ile öğrendim bana öyle bişey demediler sonrasında da gayet güzel arttı 9 haftalığız şimdi🌸
Demet06 kardelenakyoll Söylediğinde çok stres oldum. Ama şükür şuan daha iyi hissediyorum. Cuma günü doktor randevum var. Hem kana bakacak hem de ultrasonla bakacak.
Demet06 G-arslan okuduğum tüm yazılara göre biraz fazla gibi sanki sizinki. İkiz gebeliklerde yüksek oluyormuş
kardelenakyoll srntrkli22 4 haftalıkken gittiğimde vajinal ultrason yaptı gayet kolaydı. 6. Haftamda gittimde larından baktı
mucizem42 G-arslan benimde senin gibi çıkmıştı canım şuan 7 haftalık oldum çarşamba günü insalah doktora gidicem 🙏