gozdekrks _ezo anladim canim hayrlisi olsun hakkımızda kac haftalik bebegin 😔 kac cm suyu var sordunmu
gozdekrks Cigdemozcan haklısınız evet çok zor allah yardim etsin herkese dayandigim.kafar durucam bende insallah 1 haftada hallolur
Hatun38 gozdekrks beslenme problemi oldu yediğini hep kustu şu an durumu iyi ama pazartesi çıkacak inşallah
dakpinar- Hatun38 şu an hala 5 cm mi acaba ? Ve hastanede misiniz yoksa evde mi ? Benim 5,63 cm ben evdeyim ama 3 günde bir doktora gidiyorum ve bebek hareketlerini takip ediyorum
glsnyavuz Hatun38 merhaba banada bugün su azlığı var denildi 36+2 yim bugün yarın veya çarşamba alıcaz dediler sizin durumunuz ne şuanda bebek küveze girdi mi acaba stres oldum bir anda kusura bakmayın 🙁
Hatun38 glsnyavuz evet canım bebeğim küvezde ama erken doğduğu için küveze almadılar beslenme sorunu oldu o yüzden küvezde. Korkma canım zaten serum veriyorlar takip ediyorlar .
glsnyavuz Hatun38 inşallah hemencecik gelir yanınıza önemli olan sağlığı zaten küvözde dursun ama sağlıklı olsun 🤲🏻