Senos Bende hamile kalmadan önce 4 kez falan erkek bebek gördüm hatta isim bile koyuyordum bir rüyamda hamile kaldıktan sonra kız bebek gördüm 🐣🐣 ayın 15inde gösterirse cinsiyetini öğreneceğiz inşallah 🤰🏻😇
Gulsummldr Ozgur rüyamda erkek bebek gördüm. Emziriyodum. Çok gerçekçiydi. Hep oğlum olacagına inandım. Ama kızım olacağını duyunca resmen şok geçirdim 😁
Sema166 Erkanur O benim evet 😂 yanlız rüyama kendimi ne kadar kaptırdıysam doktora sen yanlış bakmışsınız bi daha bak demiştim kadıncağız bidaha bidaha baktı dedi kızmı istiyodun dedim yokta öyle hissediyodum 😁
Seda_Kptn Kozlar bende ilk gebeliğimde rüyamda önce erkek bebek görmüştüm emziriyordum üç dört gün sonra rüyamda kız bebek gördüm ve düşük yaptım bu ikinci gebeliğim çok şükür iyiyiz ama hamile olduğumu bilmeden önce yine erkek bebek görmüştüm ama kız görmedim bidaha. Anneme sorduğumda erkek bebek iyi haber kız bebek kötü haberdir dedi yaşadığımdan da anladım zaten.
Erkanur Ozgur ben kız göryrm ama mavi giynmş erkek göryrm kız siması korkmaya başladım Allah muhafaza 😂😂😂 işin şakası sağlıkla gelsinlerde her şeye razıyız 🙏🏽