Ozgur Kizlar ruyada başkasının hamile olduğunu gördüm cinsiyeti sordum kiz dedi bende benimde kızım olacak dedim sizcenedir
Sema166 Ozgur Ben rüyamda hep kız gördüm cinsiyeti öğrenene kadar hatta cinsiyet öğrenmeye gitmeden önceki gece ikiz kız bebek doğuruyodum sonuç erkek doktora kaç kere eminmisin diye sordum hatta rüyalarımdan emindim 😂
EzgiGizemzerOuz Ozgur ben hiç kızım yada oğlum olur demiyordum 16. Haftada kontrole gittik göstermedi sonra rüyamda kız gördüm oyuncak evler falan 17 haftalıkken kız olduğunu öğrendim🙈
Harunnisa Ozgur ruya yorumuna bak benimde kizim olmustu ruyamda yorumda oglun olucak dedi bakalim yarin doktora gidicem ne dicek
Erkanur Ozgur ben kız göryrm ama mavi giynmş erkek göryrm kız siması korkmaya başladım Allah muhafaza 😂😂😂 işin şakası sağlıkla gelsinlerde her şeye razıyız 🙏🏽
Mehmetseyidannesi Bende erkek doğurduğumu görmüştüm. Amcam ve babama gösteriyordum rüyamda aynı bana benziyordu sonra bebeğimin cinsiyeti ultrosanda 13+4 te erkek çıktı 😄 ( Rüyamda bebisi normal doğurdum İnsAllah oda olur 😄🙏)
ZeynepEdaa 4 defa ayri ayri rüyalarda kizimin olacagini gördüm herkes tersine cikar erkek dedi 16. Haftada bir kiziminolacagini öğrendim 💕 Gönlünüzden ne geçiyorsa o nasip olsun inşallah hayirlisiysa💕
Gencanne01 Ozgur ben kendımı görmüştüm erkek bebek dogurdum ıkı defa kuzenimde hamıleydı benımle onuda gördüm oda erkek çıktı ne kadar doğru bılmıyorum ama 😊
NurglevikUluay Bende eşim ve benim ortamda 2 3 yaşlarında kıvırcık saçlı bir kız gördüm çok tatlıydı bembeyaz tenli sonra hamile kaldığımı öğrenmiştim ama cinsiyet daha belli değil
Zeynepreyyan Ozgur belki de ondan hamile haberi alacak olabilirsin . Bazen rüyalar gördüğümüz gibi çıkar
Caglaaa Ozgur ruyamda 2 kere kız gördüm eşimde kız gördü annem de kız görfü hatta adını ilayda koymuşuz sonra 12. Haftada doktor kıza benzetti 12+1 de başka doktorda kıza benzetti ama kesin değil tabi haftaya gidicem kesinleştirmeye 😊
Zeynepreyyan Ozgur cinsiyetle ilgili mutlaka bir düşünce olmuştur bilinçaltı rüyalar istemese de görürsün bazen
Ayseayse5664 Ozgur kız gördüm hep hemde her gün dedim kız heralde Rabbim gösteriyor falan gittik erkek dedi ilk başlarda ger gittiğimde soruyordum doktor inanamıyorum diye pipisini gösterdi😂😂😂😂