hamisanne_63 Elif_ak21 bulantılardan 74 e düştüm sonra yükseldim simdi 79 geliyorum hatta az önce tartıldım 78 im yine 😅
Nur123aa Bizde 12 haftaya giriyoruz benim iştahım baya vardı o yüzden 5 kilo falan aldım malesef 🤰🤦🏻♀️
Nehirimmmmm Elif_ak21 15 haftalık oldum çok şükür sadece 100 gram almışım kötü geçiyor iştahım kapanmış tamamen ☹️ 64.800 ile 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi de 64.900 olmuşum Kızımda da öyleydi ilk 4 ay içinde 3-4 kilo vermiştim hAtta 😬😬
Nehirimmmmm Neva09 gerçekten de 16 haftada herşey bitiyor mu 🥺🥺🥺 ben perişan oldum bulantıdan iştahsızlıktan walla yine binlerce kez hamdolsun Razıyım bulantılara da kötü oluyorum yaa bi an önce geçsin diyorum 🥺
belis_4 Elif_ak21 36 haftalık olduk 9 kilo almışım. Bebiş 3 kg ilk gebelikte 28 kilo almıştım. Cok dikkat ettim 🙈
nazliaynaci 23+5 12 kilo aldım, ilk 3 aya göre iştahım yerinde bulantılarım oluyor hapla önlüyorum ama tabi ilk 3 aya göre daha az artık 🌸
Zeynepozenkurt Elif_ak21 12 haftalıgım 4 kilo almışım ama bazen bakıyorum 1 2 gün içinde eski kiloma geri dönüyorum sonra tekrar cıkıyorum anlamadım valla aldım mı almadım mı 😂
Laleozkan_09 Elif_ak21 35+2 6 kg aldım ama pek iştahım yok. Bebeğimin kilosu güzel bana yaramıyor zaten yavruma gidiyor hepsi🥰🥰🥰 Kendimi hamile olunca panda gibi olurum yuvarlanarak giderim ordan oraya diyordum ama hiç öyle olmadı. 5 aya kadar hep bulantı yaşadım büyük ihtimalle o yüzden kilo alamadım diye düşünüyorum. 52 ye kadar düşmüştüm çünkü.
Fasulyem2 Elif_ak21 17 haftalık 5 kilo aldım çok aldım ama normal dedi doktor şu an 56 kiloyum 😪 bulantılarım 14 de azalarak bitti şükür koku hassasiyeti devam sadece o da rahatsız edici değil çok şükür 🙏🏻