hamisanne_63 Elif_ak21 78 ile hamile kaldım şuan 32+2 haftalığım 79 kiloyum bulantılar da geçmedi hâlâ devam
hamisanne_63 Elif_ak21 bulantılardan 74 e düştüm sonra yükseldim simdi 79 geliyorum hatta az önce tartıldım 78 im yine 😅
Sevinc-Berke Elif_ak21 Aslında çokta umursamıyorum alındığı gibi iyi bir iradeyde geride verilir kuzucuklar sağlıklı olsunlarda canları sağolsun 😍 Korse, limonlu su, ve ekmek azlatmak başta en önemli unsur bunlar yavaş yavaş hepsi gider😊
semakulekci Elif_ak21 27+2 yalnızca 5 kilo 🥰 iştah yerinde ama alamıyorum bekarkende öyleydi şimdide top yutmuşum gibi sadece karnım var. Bazen diyolar solucana leblebi yutturmuşsunda sindirememiş gibi 🥲😅
Elif_ak21 Göbişlerimiz iyice belirginleşsin daha resim atıcaz Doğum hikayelerimizi paylaşacaz ay çok heyecanlı bi süreç 😍😍💃🏻
Neva09 Elif_ak21 18 hafta 1 kilo 16. Haftayı geçince kendimi geldim kokular gitti iştah geldi şükür..
Nehirimmmmm Neva09 gerçekten de 16 haftada herşey bitiyor mu 🥺🥺🥺 ben perişan oldum bulantıdan iştahsızlıktan walla yine binlerce kez hamdolsun Razıyım bulantılara da kötü oluyorum yaa bi an önce geçsin diyorum 🥺