Feride2021 Aryapoyraz son adet tarihiniz nedir acaba bnde ayni gün yapıcam sanırım doğumumu o yüzden soruyorum
berna0818 neboss_79can bizde 22 aralığa aldık sezaryen tarihini. Hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah
HollyMolly Benim de 28 Aralık ben de 21.12.2021 olsa keşke dedim ama doktorum olmaz dedi. Ben de kıyamıyorum sonuçta anne karnında ne kadar dursa o kadar kâr
Calisananne25 Kızlar sizlere de bekle yeni yılda doğur diyen oluyor mu. Ben artık yıldım bu lafı duymaktan bıktım usandım 😒
neboss_79can Calisananne25 ah ah ben çok duydum ama doktorum sağolsun senin için tehlikelı olur dedi tarihimi kesinleştirdi
Merveren neboss_79can ne zaman gelmek isterse artık ama geleceği de yok gibi sancı ağrı çekiyorum ama her gün aynı dejavu🤣 yarın kontrolüm var bakalım ne dicek
Calisananne25 neboss_79can Edavarol Benim de doktorum riske atmayalım dedi 40 haftayı geçmiş olucam beklersem neredeyse 41e geliyor. Bir de plesantam kireçlenmeye başlamış. Ama insanlara anlat anlatabilirsen gerçekten aşırı bunaldım ya şimdiden lohusa sendromuna girdim herhalde ben 🤣
sarptunamiz İnşallah oğlumuz 21.12.2021′de spinal sezaryan ile dünyaya gelecek sağlıcakla büyütmek nasip olsun 💙