Naneliayran Beyaz akıntının ne kadarı normal ? Daha önce doktoruna danışan var mı? Kontrolümüze bi hafta var merak ettim.
Syda01 Naneliayran kac haftalık hamilesiniz ben de 36+2 haftalık oldum normal olduğunu söyledi doktorumuz
Ocak2022 Naneliayran bende bugün sordum doktoruma kızarıklık pişik gibi şeyler yapmıyorsa sorun yok gebelikte artar dedi.. birde su gibi sıvı olursa söyle mutlaka dedi. Sık sık çamaşır değiştir dedi bide. 35 haftadayım çok fena arttı 😔
Naneliayran Anne8484 kesik gibi değil ama yoğun ve beyaz. Normalde de akıntım vardı gebelikte baya arttı. Ne kadarı normal merak ediyorum hergün iç çamaşırı değişiyorum içim rahat değil
Naneliayran BaLLikom44 evet normal olduğunu biliyordum ama hani vesveseden kurtulamıyor insan gebeyken
Sude-96 Anne8484 Beyaz yani şeffaf da deniyor akıntı her zaman mantar olmaz en az on kere mantar olmuş biri olarak 38 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri akıntım var şeffaf yani beyaz son 2.03 haftadır çok yoğun ama bu asla mantar değil ve doktora sorduğumuzda gayet normal olduğunu söylüyorlar hamilelikte. kaşıntı olur ayrıca o kadar yoğun bir mantar olsa akıntılı
Naneliayran Anne8484 bence beyaz akıntı ve mantar farklı şeyler akıntı hamilelik süresince enfeksiyondan korumak için artıyormuş,mantarın kokusu kaşıntısı bariz bi şekilde oluyor o yüzden genelleme yapmak yanlış olabilir
sheyda1991 Naneliayran kaşıntı, koku, sarı-yeşil renkte değilse endişe etmeyiniz. Ancak akıntıya eşlik eden kasık ağrısı, kaşıntı vs varsa doktorunuzu bilgilendiriniz. Bir de bol bol su için :)
Pinarlina Naneliayran benımde hamıleleıhın basından berı vardı ama mantar veya enfeksiyon değil dedi doktorum hormonel durummuş rahım son dönemde daha artacak dedı arttı da Zaten mantar da olabılıyor beyaz akıntı ama dıkkatlı olun doktorunuzla konuşun boş yere fitil kullanmayın
sheyda1991 Naneliayran bende de aynı sorun var. Kaç seferdir soruyorum her gidişimde koku, kaşıntı, tahriş yoksa sorun yok dedi. Ama endişe ediyoruz bazen ister istemez :)
Suzan-mustafa55 Naneliayran bizdede oluyor doktor ilişkiye ara verin dedi ama genel olarak oluyormuş zaten
Anne8484 Sude-96 benim hiç geçmedi bakalım yarın bakacak..Enfeksiyon sezeryanda cocuga gecer mi?solunum sıkıntısı yaratır mı veya ben de sorun yaratır mi