elftrndmrci cigdem4154 son zamanlarda geçmiyor🙈 ortası su gibi akıyo hamileliğin😀 sağlıkla gelsin evlatlarımız 🤲🏻
Cemalhazal50 cigdem4154 Rabbım kucağımıza almak Nasib eder ınsallah canım yolun basındasın 😇bende 31 haftalık
dudininannesi Cemalhazal50 Sola asla yatamıyorum nefesim kesiliyor sola yatınca. Sağa yattığım zaman çok rahatım
Cemalhazal50 dudininannesi ay kuzum bende oyle cidden nefret ediyorum sola yatmaktan aslında kan basıncı daha fazla gitmesi İcin solu onerıyormuş doktorlar ama bende sag tarafımda rahat ediyorum
dudininannesi Cemalhazal50 Çocuğa kan gidecek diye kendimi oksijensiz bırakmam biraz saçma olur 😂😂 sağa yatıyorum ikimizde mutluyuz kdkdkd
cigdem4154 Cemalhazal50 Allah bağışlasın inşaAllah bizde o haftaları görür sağlıkla kucağımıza alırız 🤲
masalinannesi12 Cemalhazal50 hamilelikte en uygun yatış sol tarafa doğru olan aylardır sol tarafa yatmaktan kalcam çöktü artık
Deniiiza Cemalhazal50 ben rahat edemiyorum hiç ama hep sola yatmaya calisiyorum.uyku arasinda bazen sağa dönüyorum fark edince hemen geri sola dönüyorum
sevo_asc cigdem4154 10 haftalık hamileyim bende sizinde oluyor mu hiç kendinizi hamile gibi hissetmediğiniz
Cemalhazal50 sevo_asc ilk basta ben hamile oldugu mu bile unutuyordum canım bebek nezaman hareketlendi ozaman dedim ben hamileyim 😄😄
Kprn000 sevo_asc ben 17 18 e kadar hamile gibi hissetmedm şimdi ise kendi vurduğunda hissediyorm sadece 23 haftalığım