Cemalhazal50 Ben sag Tarafıma yatınca cok rahat ediyorum sizler ne tarafa yatıyorsunuz merak ettim canlar 🌹
Ahmetinannesi25 Cemalhazal50 ben de sağ tarafında rahat ediyorum sol tarafa yatınca anne ben buradayım diye sürekli vuruyor alttan 😍
Clementinee Cemalhazal50 doktorum bana günlük dinlenme pozisyonun sol tarafa olsun ama gece uyurken vücudun rahat etme şekline göre kendi pozisyonunu istemsizce alacaktır zaten sürekli ve uzun süre aynı yere uyuman mümkün olmayacağı için panikleme demişti
[silindi] Ahmetinannesi25 sola yatmak daha iyi diye duymuştum ama aynen bende sola yatınca içerden dürtülüyorum😂😂ittiriyor beni max 5dakka sonra sağa dönüp öyle uyuyorum
Imasleeper Cemalhazal50 sağda benim ki o yüzden mecbur sola yatıyorum 🥴 zaten sola yatmak lazımmış kan akışı içinn. Ama öyle özledim ki sırt üstü ve sağıma yatabilmeyi 🤤
Cemalhazal50 Imasleeper bende oyle kuzum valla yuz ustu yatmayı cok ozledım kac haftalık siniz bu arada ben 31
cigdem4154 Ya konu açılmışken birşey sormak istiyorum kızlar 9 haftalık hamileyim yatış pozisyonu önemli mi yani sırt üstü yatsam bebeğe bi zararı olur mu ve ya yüz üstü falan ?
elftrndmrci cigdem4154 bana doktorum 25. Haftadan sonra artık soluna yat dedi suan 34+1 solum çürüdü. İmkanı olan baba olsun ana olmak çok zor😀😀
zeeynepp19 Cemalhazal50 Sola yatınca nefes alamıyorum burnum tıkanıyor sağa yatınca kolum uyuşuyor sırt üstü zaten yatamıyorum 🤷🏻♀️😀 bi sağ bi sol dönüp duruyorum ama uyuşma olsa da sağ yine de bi nebze daha rahat geliyor
cigdem4154 elftrndmrci 🤣🤣 malesef biz analığı üstlendik olsun ya evlatlar için değer 🤲 o zaman sırt üstü yatmaya devam ben 🤣
elftrndmrci cigdem4154 yani zaten bi zaman sonra yatırmıyo ondan şuan yatabiliyoken yat.☺️Daha çok minnoş, yatış şeklinden etkilenmez demişti o zamanlar doktor. 25e kadar yüz üstü bile yattım🙈
cigdem4154 elftrndmrci zaten günler geçmiyor sanki hiç büyümüyor gibi biran önce cinsiyet öğrenip haraketlerini hissetmek için sabırsızlıkla bekliyorum 😊
elftrndmrci cigdem4154 son zamanlarda geçmiyor🙈 ortası su gibi akıyo hamileliğin😀 sağlıkla gelsin evlatlarımız 🤲🏻
sevo_asc cigdem4154 10 haftalık hamileyim bende sizinde oluyor mu hiç kendinizi hamile gibi hissetmediğiniz