Arzu_94 ays060116 teşekkür ederim canım bende ilk olduğu için çok korkmuştum ama korkacak bişey yokmuş boşuna telaş yapmışım Allah kolaylık versin sana da gücünü topla yapabilirim de 😊
Meriiih Arzu_94 böyle düşünüp yazmanız bile ne güzel , Allah razı olsun 🥰🙏🏻Rabbim bebeğinizi de size bağışlasın inşallah ❤️
Piraye2021 Arzu_94 Allah analı babalı büyütsün inşallah. 🥰👏👏👏Sade nescafeyi doğum sonrası mı içtiniz? Komposto götürdünüz normal oda ısısında mı içtinşz? Doğumdan bende çok korkuyorum
Arzu_94 Piraye2021 evet canım hastane termosla sıcak su veriyor yanımda götürmüştüm orda yapıp içtim kompostoyu kavanozda götürmüştüm kase de götürmüştüm ona koyup içtim oda ısısın da korkma bende çok korkuyordum korkacak bişey yokmuş 😊
Arzu_94 Zeyzeykr iğneyi hiç hissetmedim canım bi anda tamamen uyuşmuyor aslında ama iğne yapıyorlar yatıp üstünü örtüp sonda falan takıyorlar o anda geçen zamanla uyuşukluk artıyor hemen ameliyata başlanmadığı içim hazırlık süresinde tamamen uyuşuyorsun
Arzu_94 Zeyzeykr hayır iğne sonrası takıldığı için uyuşuklukla hissetmedim ama bazı hastaneler önce takıyormuş ben sordum siz de sorun iğne sonrası taksınlar acı hissetmezsiniz
Miri06miri Arzu_94 inanılmaz korkuyorum herkes öyle garip şeyler söylüyor ki😢 en başta da kendi annem ve ablam.. kolları bağlıyorlar mı? Benim panik atağım var çok endişeleniyorum
Arzu_94 Miri06miri hayır benim kolumu bağlamdılar ama yana doğru uzatıyorsunuz ebe benim hep yanımdaydı sağolsun elimi tuttu çok destek verdi