Öncelikle merhaba kızlar bende sizle doğumumu paylaşmak istedim .Ben kendi isteğimle sezeryan oldum normal doğum çok korktum panik olduğum için doktorumla sezeryana karar verdik 39+0 da yapalım dedi tamam dedim 15 kasıma gün aldık sabah 6 da burda ol dedi açıkçası ben ameliyattan da korkuyordum neyse sabah 6 da hastane de olduk hemen yatış yaptılar bir oda verdiler damar yolu açıldı ameliyathane kıyafeti giydirdiler serum taktılar nst ye bağladılar serum içinde hafif sakinleştirici varmış öyle dedi hemşire 8 de olacaktı doğum kan falan aldılar değerlere bakmak için beklemeye başladık acil kanamalı hasta gelince ben beklemek zorunda kaldım bu arada gece 12 den aç ve susuz bekliyorsunuz sonra saat 10 da geldiler odadan ameliyathaneye indik çok korktum giderken biraz ağladım tabi heyecan da vardı neyse içeriye aldılar spinal anestezi istemiştim anestezi doktoru geldi konuştu sorular sordu konuşarak iğneyi yaptı bildiğiniz iğne yani korkacak hiç bişey yok ben hiç bişey hissetmedim sonra sedyeye uzandım sonda taktılar uyuşuk olduğum için hiç ama hiç onu da hissetmedim sonra doktor geldi 10 dk içinde bebeğimi aldılar ve gösterdiler hiç korkmayın ben hiç bişey hissetmedim çok uyuşuk oluyorsunuz sonra bebeği götürdüler ben 15 dk sonra odaya çıktım odada hemşireler pijamamı giydirdiler hasta bezi bağladılar çok hafif karnıma bastı ebe ama dur dedim ben zorlamadı ağrı kesici serum falan yaptılar 4-5 saat sonra uyuşukluğum geçti ayağa kaldırmaya geldiler ebe ve eşim koluma girdi ilk kalkarken birazcık acıdı ama bence katlanılmayacak birşey değil o kadarcık acı olur bisküvi ve ıhlamur verdiler kendim kayısı kompostosu götürmüştüm onu içtim gaza gerçekten faydası var sade nescafe içtim başım hiç ağrımadı gaz çıkarman lazım dediler rezene ve komposto fayda etti sanırım çıkardım hiç bi sıkıntı olmadı ertesi sabah taburcu oldum eve gelince 2 gün sonra tüm acım gitti doktor antibiyotik ve ağrı kesici veriyor zaten uzun oldu kusura bakmayın ama ben her gün Burda doğum hikayesi okuyup gittim doğuma çok korkuyordum benim gibi olanlar için yazmak istedim hiç korkmayın kızlar şimdi oğluşum uyuyor o uyurken hızlı hızlı yazmak istedim 🥰25 günlük olduk Bile Allah herkese kolay doğum nasip etsin bir şey sormak isterseniz ben burdayım 😇😍