Emos2424 Yüzük falını bilen varmi is yerinde bi abla çok ısrar etti baktı ilk erkek iki kiz dedi ama cinsiyetini ogrenmedim suan çoğu insan bunun dogru oldugunu söylüyor fikri olan var mi ?
pamuksekerinannesi Emos2424 Bana 4 çocuk çıktı ilk bebek kız çıktı.. Ultrasonda da kıza benziyor ama 4 tane mümkün değil doğuramam🙈😂
cansuece Emos2424 banada yapıldı ama şuan için yanlış sonuç gibi duruyor çünkü falında erkek çıktı ama doktor %70kız dedi🙄
Dsa Ftmkya alyansı bir ipe bağlayıp göbeğinizin oraya tutuyorsunuz ileri geri giderse erkek yuvarlarlar çizerse kız. Ben ikizlere hamileyim. Bir yere tüttüm erkek çıktı diğeri kız 3 gün sonra kontrole gittim doktor biri kız dedi diğeri erkeğe benziyor dedi.
Damla________ Tabiki dogru değil tesadüf eseri olarak çıkar bence böyle şeylere inanmayın allahtan medet umun
1PrensAnnesi Ftmkya hayır karın üzerinde sallandırıolar alyansınla birlkte dik gidip gelirse erkek yuvarlakta kız
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Bacım sen cesaretlisin Valla çatır çatır doğurursun ama ben bunu nasıl doğurcam diyorum🙈
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi 🤣🤣 inş kız inş allah söyletsin rahatça doğsun. Yok korkum hiç yok valla içimde kalamicana göre bi şeklde çıkack ne kadr rahat olrsam kndmede doktorada çevremede oğlumada o kdr faydam olur🎀🎀 sende doğurursn ama inanıorm
Pinaryyim Banada ilk erkek çıktı ama ben çok kız hissediyrm 😀 Üç tane cıktı bana imkanı yok üç çok bana 😀 İnamıyorm böyle şeylere🙂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Valla bende normal istiyorum ama canım çok tatlı son anda yan çizermiyim bilmiyorum kuzum🙈😂
1PrensAnnesi Sehrialya maşallah size deneyim deposu olmuşsnzdr ama zordur hamileliğnz❤ Sonuçta 3 çocuğa annelik eşinize hanımlık allah yardmcnz olsn
Sehrialya 1PrensAnnesi hamileliklerim hep kolay geçti ilk çocugumu kaybettim bir kızım bir oglum var ikiside yorucu çocuk degil tam istedigim gibi bebeklikleri oldu. Buyüzden kendimi şanslı buldum. Çok şükür hamileliklerim normal zaman daha iyi oluyo normalde yemek yemegi sevmem iştahlı olmak hoşuma gidiyo. 🙂