Esrali61 Meltemsefa benimki hele o kdr tembelki kime cekti bilmem 😆 Bastan beri böyle bu zamanlarda artik fazla dönemiyorlar artik yavas yavas kendilerini doguma hazriliyo minikler💃🏻💃🏻💃🏻
Meltemsefa @Esrali6 benimko oynuyodu pazartesi dr a gittim muayneye.doktor amcasi gordu die utandi herhalde.oynamasi azaldi 🙈😂 saka bi yana gunduz saatte 1 kere kipirdasa oh diyorum.aksam bu saatlarde az oynuo beni uyutmamak icin 😂
Esrali61 Meltemsefa baslarda Bende kafaya takiyodum Niye kimildamiyo oynamiyor diye kafayi yiyodum. Doktorum beni aydinlatti. Onlarin cok daha fazla uyudugunu ve Buna ihtiyaci olduklarni söyledi. Ondan kafam rahat artik. Günde bi defa oynasa yeter 😁
Nesomer Esrali61 33+3 üm bende kaşıntıdan uyuyamıyordum bugün gebelik kolestazı tanısı konuldu. Erken doğum yapma riskim var çok korkuyorum. Doktor hap verdi ama hala deli gibi kaşınıyorum. Allahım yardımcımız olsun
SelinUzun Esrali61 35+5 çok yorgun bitkin uykusuz 😰 ağrılar bi taraftan mide yanması, kusması bi taraftan zaman geçsede bi an önce alsam prensesimi kucağıma 🙏🏽
TCHasretKaracan 34+4 bizim de sabaha kadar oturarak uyuyoruz bacak boyu uzunmuş ne bebeğim bana sığıyor ne de ben kendi bedenime sürekli ayakları kaburgam da böbrek taşı düşürürken bu kadar nefessiz kaldığımı hatırlıyorum bir de bu aralar sinirden ağlıyorum artık yatarken dönemiyorum gece tuvalete kalkamıyorum allah herkesin yardımcısı olsun
cennetkokusu Esrali61 32+1 günlüğüz, tek sıkıntımız aşırı sıcaklar. 😵😵 Onun dışında ara ara bel, bacak ve kasık ağrılarım, mide yanması oluyor, sürekli değil çok şükür. İyiyiz elhamdulillah 🙃
Simalgul_ Meltemsefadüşük önleyici iğne ve hap kullanıyorum zaten şuan 17+5 iz yatarak yada hastanede geçiriyoruz
Dyg61 33+3 gece uyku yok nefes darlıgı sıcak yatsam nefes alamıyorum kalksam karnım kasılıyo Allah yardımcımız olsun