OktayMeltemSahin Esrali61 33+6 azıcık yürüsem dayak yemiş gibi yoruluyorum ve bacak aram inanılmaz ağrıyor sağa dönsem tekme sola dönsem tokat yiyorum uyku sıfır 🙄
Esrali61 Ssr2561 anammm o Bende de dün basladi ondanmiymis cok agri var asagida Bende saniyorum yalnis fln yattim
Esrali61 KemalFatosPolat bel agrisi cok kötü yürüyüs yürüyüs diyip duruyolar ne bilim. Insanin poposunu kaldircak hali yok Valla
KemalFatosPolat Esrali61 kuzu benim erken doğum riskimde wardı diye kaç aydır ayağa bile kalkamıyorum
IlknurUysal bizde 33+5. hamileliğin başından beri demir vitaminim çok düşük çıkıyor hap kullanmama rağmen. bugün doktorum aradı hapın dozajını yükseltmelisin hala çok düşük diye, sanırım birazda o etkiliyor cok bitkin ve yorgun vücudum. ağırlaştığımı bu hafta tam anlamıyla hissettim. herkes yürüyüş yaptım bol bol hiç oturmadım diyor nasıl bu sıcakta bu kadar aktif olabiliyorlar, yoksa ben mi hımbılım anlamadım doğrusu😔 bazen bi enerjim oluyor evi yeri temizliyorum rahatlıyorum, iş bittikten sonra ayaklarım şişiyor gece uyurken ağrı yapıyor.. uzunca yazdım belki benle aynı durumda olan vardır 🙈
Esrali61 IlknurUysal valla aynen bazen bi enerji geliyo hemen ev islerini yapim diyorum ama aksama acisi cikiyor malesef. O yüzden ev isi de yapasim yok artik bu durumdan da cok sıkılıyorum 🙁
suca Esrali61 33+6 bende çok zor uyuyorum cok halsizim hic birseye halim yok 😒 sürekli yatmakta belimi ağrıtıyor
Esrali61 suca inanirmisin ben gezmeyi seven insan üstümü nasıl değiştirip dışarı cıkcamı düşünüyorum 😂😂😂 kendimi 60 yaşında hissediyorum 😭😂😂😂
Yas35 34+1 her geçen gün daha zoe geçiyor oturup kalkmak bile zorlaştı hangi tarafıma yatacağımı bile bilemiyorum. Sıcaklar bi taraftan...yalancı kasılmalar bi taraftan... Allah yardımcımız olsun