SelinYakgul Merve_boylu ahhh birebir beni tarif ettin şuan 🙄 hele ki bugün ekstra bir mide yanması ve belim kopuyor sanki 🤷♀️
Umudayolculuk36 Bsrakrmali yok kız canım ne bitmesi yeni başlıyor hanımfendi gelmiyor ağrılarım çok artttı
Melis77 Bsrakrmali aynı durumdayım 35+2 hergün takvime bakıyorum günler geçmiyo sanki vakit gelse de doğsa bebişim ya zaten hep derlerdi son haftalar hiç geçmek bilmez diye 🤷🏼♀️
Bsrakrmali Melis77 evet ya bide dogunca daha dert diye ama dogsun istiyorum ben ya .d derdine uykusuzluguna raziyim boylede kolay gectigi yok bari onunla birlikte gecsin uykusuzluklarim
marbling10 Bsrakrmali ilk değil ikinci olacak ilki sezaryen olduğu için kesin benim. Yoksa bana da söylemezdi farklı bir durum olmadıkça
Zeyno-Metehan Bsrakrmali bende 35. Haftadayım bana çabuk geçiyor gibi geliyor 😊 hatta yarın görümcelerim temizliğe gelecek 😁
Bsrakrmali Zeyno-Metehan keske oyle gorumcem olsa 😅 rabbim agzinizin tadini bozmasin valla benim ev berbat halde hastayim zorlu gebelik detayi gec gundelik isleri bile yapamiyorum 🥺☺️
Rky_ayaz 34+5 olduk gercektende bu zamana kadar gayet hizli olan zaman artik gecmiyor yerinde sayiyor gibi 3-4-5 ocak gibi dogum plani bir sonraki kontrolde netlesir hayirlisiyla tamamlayalim insallah 🌸🌸