Bsrakrmali Kizlarrr birtek banami gecmiyor vakit takvime bakiyorum sanki yerinde sayiyor 🙈🙈 sabirsiz bir anneyim sanirimmm😅
ilkgozagrimhavinim Bsrakrmali 35.haftada zaman geçmiyor diye söylenirken 36+3te aniden doğuma alındım🤦🏼♀️
Umudayolculuk36 Bsrakrmali yok kız canım ne bitmesi yeni başlıyor hanımfendi gelmiyor ağrılarım çok artttı
Masmavim Bsrakrmali 36+1 deyim benim içinde hiç geçmiyor 😄o kadar aylar geçti ama bu son ay hiç geçmiyor.
Melisaa97 Bsrakrmali Bende de geçmiyor yiaa ağrım vardı dün hastaneye gittim 2 cm açılmam varmış ama bügün dip köşe temizlik yaptım ne agrı var ne sızı şimdi Sizde de böyle şeyler oldumu
Bsrakrmali Melisaa97 Benim hafif sancilarim var ama acilma var demedi doktor nasil anlasiliyo acilma olup olmadigi .s
Merve_boylu Bsrakrmali 34. Haftadayım sabırsızlıktan değil de miğde yanması bel sırt ağrısından vakit geçmek bilmiyor 🥺
Bsrakrmali Merve_boylu bende oyleyim canim anlarim onlarin yani sira bende kasintida var ne uykunuyutuyo ne is yaptirtiyo .s
SelinYakgul Merve_boylu ahhh birebir beni tarif ettin şuan 🙄 hele ki bugün ekstra bir mide yanması ve belim kopuyor sanki 🤷♀️