Snmz SEVGIMSEN muz dan uzak dur 😂 ben bolca kayısı hoşafı yiyorum iyi geldi ama cok zorlanırsan doktoruna söyle kuzum ilaç veriyorlar
SEVGIMSEN Snmz ben her gun bir uykudan kalkan kimi bir muz yiyirem😃😃kac hafta sende karin agrilari olurmu
Morprenses Yanne bağırsaklardan kaynaklı şişkinlik mesela aç karnına uyuyup sabah tuvalete giderseniz inmiş olur 😄
Fundish Her sabah yürüyüş yapıp bolca yemememe ragmen benimde öyleydi .demir ilacım değişince biraz rahatladım ama genel olarak hamileliğe şiş başladık :)) şimdi patlıycam gibi .karnım darmış Ondanmış
Morprenses Yanne rahim büyüdüğü için bağırsaklar çalışması biraz aksıyor işte ondan kaynaklı diyorum farklı bir şey demiyorum 😅
gamzeeyzc Yanne sen gene 8 sin ben 5 haftalık hamileyim resmen karnım var şaka gibi🙈 gazdan canım benim gaz aşırı şişlik yapıyor ilk aylarda gaz ve kabızlık oluyor
Snmz SEVGIMSEN 18+2 valla bulantıma iyi geliyo diye sabahları muz yiyodum bende😂 doktor azalt kabızlık yapar dedi 😅
gamzeeyzc SEVGIMSEN sabahları peynir yumurta süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum canım yemeklerdede çeşit yapıyorum hem sebze hem baklagil hem et hem balık her akşam birini yapıp yemeye çalışıyorum bol bol su içiyorum günde bir kere meyve akşamlarıda bir avuç kuruyemiş tüketiyorum