yigitegenin_annesi1 Offf Posta yorum yazıyroum uzunca kalvye kayboluyor reklama tıklanıyor ordan play store geri dönüş yapana kadar post kayboluyor anladık reklamlar hayatımıızn bri parçası olmazsa olmazı ama bu kadarı olmaz çözüm bulun lütfen @Cicilibicili @Birgul @NaimeYilmaz
Aysezey yigitegenin_annesi1 yazılımsal olarak bilinçli yapılmş bişey bu. Sadece klavye kapanması durumunu düzeltirlerse her şey hallolcak aslında.geriye kalan reklamları izliyorz zaten.
yigitegenin_annesi1 Deniz2961 telfonu ni yere bırsk yastığa saldır sinirini gdier 😂garibim telfon, olan ona olmasn
Gamzeaydogan yigitegenin_annesi1 valla reklam çıkınca sinir olduğumdan hemen uygulamayı kapatıyorum. Gerçekten çok saçma olmuş uygulamayı açıyorum 2 dk sonra reklam giriyor ana sayfada ki bebek anne yazısını bile okuyamıyorum düşün yani
Birgul yigitegenin_annesi1 annemiz sorun çözüldü, güncelleme test aşamasında 1-2 gün içerisinde gelicek💜
belis_4 yigitegenin_annesi1 evet ya😏 geçen destan gibi paylaşım yazdım aynı durumu yaşadım. Kaybolup gitti. İkinci kez denedim yine aynı oldu. Resmen çıldırdım o kadar yazmıştım .
Fenciilknurhoca belis_4 ayyynısı benimde basıma geldi acayip sinir oldum bi dünya yazdım hepsi gitti boşa 😡 doğuma da az kaldi zaten doğum yapar yapmaz silcem uygulamayi bu ne saçma sapan bi hatadır aylardır düzeltemediler yetti artık gercekten
yigitegenin_annesi1 belis_4 o anlık hayal kırıklığı türk dizlerinde bile olmamiştır belki😂😪 özenerek yaz bri anda kaybolsn😬