Yesimtmr Biz ne yapcaz yaaa geçim çok çok zor olmuş Allah sonumuzu hayır etsin molfix bez 100lira olmuş 67 72 tane mi ne var numara büyüdükçe sayı azalıyor fiyat artıyor ne anladık bundan
0611__ Yesimtmr en dandik bezi 60 a alıyoruz ya a var içinde numara büyük diye ne diyeyim artk bu kdrda olmaz su halimize bak
Yesimtmr Yesimtmr birine böyle dediğim zaman molfix yerine başka bez kullan diyor ya oğlum bir yaşına gircek Farklı bez kullandığım zaman. Hemen yara.
Sude-96 Yesimtmr Demin Eve su söyledim bir damacana su 19 TL dedi adam şok oldum 😳 suyun ne günahı vardı 😂
Selin12- Yesimtmr ben prima uygulaması kullanıyorum canım orada minik kalp ler topluyorsun onunla bez aliyorsunu ben o şekilde 3 paket bez aldım daha doğum yapmadım isterseniz sizde bir deneyin
Yesimtmr 0611__ Ay daha yeni markete gittim süte 10lira verdim yaaa süteee en gerekli şey çocuklar için. 500g peynire. 30 lira ödedim 1k 46 liraydı şaka gibiii yaaa
rgk Yesimtmr bunu söyleyene bisi derim de neyse. arkadaş bu urun bu fiyata satılıyorsa demekki alabilen insanlar var. birileri alırken sen niye alamayasın başka bisi kullanasın. başımıza gelenler de bu zihniyetten hep, onu alma bunu yeme onu az ye…
MihrimahVeAnnesiii Yesimtmr bez kullanmak bile lüks haline gelmiş resmen ya millet anca konuşur başka bez sanki çok ucuz
yigitegenin_annesi1 Yesimtmr tüm temel ihtiyaçlara zam getirmişler sigara ya oyle aşırı zam getirmiyrolar
35SD28 Yesimtmr az önce bende marketten geldim 800 gr zeytin 40 lira…. 5 parça bir şey alsan 150 lira Allah sonumuzu hayıra çıkarsın
Mom38247 Yesimtmr kesinlikle katiliyorum ama alisveris yaptiginiz yeri mi degistirseniz? az once 101den geldim kendi parkasi 5 kusur
Yesimtmr rgk alabilen alabiliyor diye. Alamayanı. Niye zora sokuyorlar Ya akıl alıyor mu çocuğun içti 1bucuga aldığımı bilirim ben o sütü 10 liraya aldım yaaa Yaaa 108 lira
zeynnn5441 Selin12- Hergun girince uygulamaya puan veriyor dimi bunu mu diyorsunuz acaba ama bez nasıl alınıyor ki
rgk Yesimtmr yazık günah işte süt, peynir temel ihtiyaç. kız ped bile öyle. aylardır almıyorum ya ne zam gelmiş
Yesimtmr 35SD28 ay markete girdim fiyatları gördüm yaaa başım ağrıdı oğluma muz alıyorum çocuk annesine muz diyor. Annesi bu ay degil bir dahaki ay diyor Ne kadar kötü bir durum yaaa
zeynnn5441 Selin12- Şimdi tekrar girdim de ödül bölümünde bulamadım o şekilde bez bitti galiba kampanya 😶
Selin12- Yesimtmr ödül bölümü var topladığınız kalp ler ile ben 950 kalp verdim bir tane 1 numara aldım canım o şekilde toplamda 3 tane çocuk bezi aldım büyük numralarda var
Yesimtmr Saelif yaa hastanede kaldığımız 1hafta hep molfix kullanıldı erken doğdu hassas diye değiştirmedim bende Gerçi bimde ki bez bile 85liraydı galiba
35SD28 Yesimtmr 😭 boğazıma düğümlendi. Rabbim yardımcıları olsun. Çok şükür bizim halimize ama alamayanlar ne yapacak bilmiyorum. Hiç iyi günlere gitmiyoruz
tugbaa_g Yesimtmr hamileliğimin başlarında 1 numara prima 70 Li bezi 93 TL’ye almışım. Şimdi bakıyım dedim 125 TL olmuş 🥺
Saelif Yesimtmr dogumuma 4 ay var alabilirsem alicam indirimden canbebe evet hersey pahalaniyor haram olsun