izmirlitazeanne Bende oda takımını beşiğini ve arabasını yatak örtüsünü vs 12.000 TL ye aldım. Kıyafetlerini saymıyorum bile. Bence çok uygun. Sağlıkla kullanmak nasip olsun 🥰
Durubebegim defnelobe hayırlı olsun canm bebe çeyizi mağazasında bende alış veriş yaptım inanılmaz pahalı bir mağaza yani ona göre iyi bir bütçeyle tamamlamışsın👍👍
Fatmnrzddd defnelobe bana da çok uygun gelmedi ben dolabını ikeadan aldım bin tl beşik aynı şekilde ikea model trendyoldan aldım 500tl kıyafetleri Bilerek evde giydiriceklerimi civil sosyete pazarı tarzı yerlerden aldım şık gezmeye gitmek için koton defacto hm den aldım bebek arabası hediye araba koltuğunu 800tl ye aldım toplasan 5000tl harcamamışımdır şifonyer bebek bakım ürünleri bezler organizerler vs de dahil
defnelobe Fatmnrzddd baya uyguna gelmiş ben odasını genç odası tarzında aldığımdan belkide fiyat farkıdır
denizin_annesii defnelobe bana biraz fazla geldi ne yalan söyleyeyim ki 🤭🤰her insan bebegi için iyi şeyler almak ister tabiki ama herkes kendi durumuna göre alışveriş yapar şuana kadar 1000tl filan harcdim daha beşiğini bebek arabası filan almdim beşiğini doğdu da alçam bebek arabası şimdilik kalsın biraz büyüsün sonra alçam
Vbgk Ben oda yapmadım henüz iki yaşına yakın yapmayı planlıyorum. Şimdilik anne yanı beşik, bebek arabası, puset, kıyafet ve diğer tüm ihtiyaçları yaklaşık 8500-9000 civarı tuttu. Siz çok iyi almışsınız oda dahil