defnelobe Kızlar 13.000 tl ye bebeğimin odasını, anne yanı beşiği, bebek arabası ve pusetini, cibinliğini, banyo takımını, bi ton kıyafet ve battaniyesini aldımm. Sizcede çok uygun değil mi ?
Papatya-Kokusu defnelobe bebek odasına aldığın şeylere bağlı canım harcadığın para 😊 sadece anne yanı beşik tarzı birşey aldıysan cok
Buketylz944 defnelobe bence fazlada uygun değil ben beşiğini aldım yatak cibinlik nevresim vs dahil Meltem smart 1500 , dolap alacağım 3 kapılı ona uygun taş çatlasın oda 2500 tutsa 4 bin + 2 bine de bebek arabası alsam geriye kalan ıvır zıvır şeyleri de 7 bin tutmadı herseyini aldım şükür 😇 güle güle kullanın sağlıkla gelsin inşallah 🙏
defnelobe Fasulyeninannesi1 masko butik mobilya mağazasından oda takımını aldıö. az ilerisinde bebe çeyiz diye bi yer var ordanda bebek arabası anne yanı beşik puset ve diğer kıyafet ürünlerini aldım. tüm bunlar bana sadece 13.000 tl ye mâl oldu ☺️
defnelobe Papatya-Kokusu hayır dolap, yatak, şifonyer anne yanı beşiği benek arabası puset banyo takımı ve kıyafetler
defnelobe Fasulyeninannesi1 açıkçası bir bebek arabasına 10.000 de diyorlar. ama bana gereksiz pahalı geliyor. herşeyin güzelini uyguna da bulabiliriz biraz araştırınca ☺️🙏
defnelobe Buketylz944 Ben odasını bebeğimin genç odası tarzı gibi aldım biraz hepsi bir arada dahil olunca daha uygun gibi parça parça içinden daha çıkılmaz bir hal alıyor gibi geldi bana ☺️🙏
defnelobe teletabi Merhaba istanbul maskoda butik mobilya diye bir yer var. ordan oda takımını aldım. Az ilerisnde bebe çeyiz diye bir mağaza var ordan da anne yanı beşik bebek arabası puseti bebek kıyafetleri banyosuna kadar aldım ☺️
Durubebegim defnelobe hayırlı olsun canm bebe çeyizi mağazasında bende alış veriş yaptım inanılmaz pahalı bir mağaza yani ona göre iyi bir bütçeyle tamamlamışsın👍👍
teletabi defnelobe Ayy bilecikte yaşamam üzdü şuan😮💨Neyseki annemler istanbulda yaşıyo ziyaret ayağına alışverişe gidebilirim. Tişikkürler 😅🙏🏻🙏🏻🙏🏻
asellmom defnelobe zaten tüm eksiklerini almışsın neredeyse şu zamanda fiyatlar malum çokta pahalı değil bence
rgk defnelobe aşırı gereksiz bence o paralar. ben de kullanır miyim tek başıma iken kullanamaz miyim diye tereddüt ettim. her yere arabayla gidiyorum oturduğum yer bebek arabası kullanmak için müsait değil zaten güçlü de değilim valla, 2.el aldım. puset de 2. el aldım beğendiğim puset ben bakarken 1700 idi, ben 150 tl ye 0 gibi aldım tertemizdi. dün baktım 2300 olmuş puset